24.07.2021 |
Territoris.cat

Cimera d'emprenedoria juvenil en la Incubadora d'Empreses de Bell-lloc

La jornada s'ha presentat aquest dimecresi en un acte que ha comptat amb la presència de l’alcalde de Bell-lloc, Carles Palau, i de la coordinadora Territorial de Joventut a Lleida, Esperança Casas

Carles Palau, i Esperança Casa han presentat la jornada a Bell-lloc
Carles Palau, i Esperança Casa han presentat la jornada a Bell-lloc
Cimera d'emprenedoria juvenil en la Incubadora d'Empreses de Bell-lloc

Destacats professionals de tots els sectors provinents de tota la demarcació de Lleida participaran, dissabte vinent dia 5, en la jornada Joves amb creativitat, idees i empenta, que es desenvoluparà durant tot el matí sota l’organització de la Incubadora d’Empreses d’Innovació Agrometal·lúrgica de Bell-llocl’Ajuntament i els Departaments de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat.

La jornada de Bell-lloc, que és gratuïta i per a la qual hi temps fins aquest dijous per inscriure’s on-line a www.ida.cat, serà inaugurada el dissabte a les 9.30 hores pel mateix Carles Palau i per Marta Vilalta, directora general de Joventut de la Generalitat. La primera ponència, prevista per les 9.45 hores, tractarà sobre Creativitat i el pensament lateral com a motor d’idees que aporten valor, a càrrec de Jordi Puigdellívol (Start-Up & Innovation Sherpa). A continuació se celebrarà la taula rodona de joves emprenedors/es Joves creatius i amb noves idees, amb John Amin i Joan Folguera (cofundadors d’Invelon i membres de l’equip directiu d’Intech 3D de Lleida), Xavier Mitjana i Albert Mitjana (cofunda­dors de Mitjana Comunicació de Tàrrega), Alan Peries (soci fundador de Start Ascent de Balaguer) i Víctor Falguera (soci fundador d’Akis Internaci­onal de Lleida).

Per les 11.45 hores està programada la ponència L’emprenedoria jove al S. XXI. La ne­cessitat de reinventar-se i innovar, a càrrec de David Jorba (coach Associació de Formació i Coaching 12 Pilars), a la que seguirà la taula rodona de joves emprenedors/es Joves amb empenta, on intervindran Gemma Sala (SAF Arquitectura de Cervera), Erik Garcia (Pressense, de la Incubadora d’Em­preses Bell-lloc), Ismael Bellet (pintor de Bell-lloc) i Aida Vilalta (Essència Psicologia de Mollerussa).

Cimera d'emprenedoria juvenil en la Incubadora d'Empreses de Bell-lloc
comentaris