21.11.2019 |
Territoris.cat

Una cinquantena de comerços participen en el I Black Friday Mollerussa

Els dies 27 i 28 de novembre, els establiments oferiran descomptes de fins al 50% en una nova iniciativa de Mollerussa Comercial amb la qual es dóna el tret de sortida a la campanya de Nadal 

Cambra de Comerç, Ajuntament i Mollerussa Comercial van presentar les accions per a aquest Nadal
Cambra de Comerç, Ajuntament i Mollerussa Comercial van presentar les accions per a aquest Nadal
Una cinquantena de comerços participen en el I Black Friday Mollerussa

El 27 i 28 de novembre se celebrarà a Mollerussa per primera vegada el Black Friday (Divendres Negre), una iniciativa de l’Associació Mollerussa Comercial per incentivar la compra al comerç de proximitat i donar així el tret de sortida de la campanya de Nadal. Així ho han explicat aquest dimarts en roda de premsa a l’Ajuntament l’alcalde de la ciutat, Marc Solsona, i el president de Mollerussa Comercial, Àlex Català, i a la qual també ha assistit el delegat de la Cambra de Comerç de Mollerussa, Josep Anton Gaya. 

El Black Friday Mollerussa compta ja amb l'adhesió d’una cinquantena de comerços que oferiran grans descomptes. L’objectiu d’aquesta iniciativa no és altra que animar el consum i facilitar les primeres compres de Nadal a preus especials, que poden arribar fins al 50% en alguns casos, segons ha dit el president dels comerciants. 

El Black Friday és una jornada molt popular als Estats Units estretament vinculada a la festa d’Acció de Gràcies i consistent a oferir importants descomptes només aquests dies. Aquest fenomen comercial encara no és molt conegut a casa nostra tot i que va ser introduït per grans plataformes de comerç electrònic després que el 2012 s’abolís la regulació que fixava quins dies es podien oferir rebaixes. A la iniciativa, s’hi van afegir moltes botigues de Barcelona i ara també es fa a altres indrets del nostre país. 

L’alcalde, Marc Solsona, ha afirmat que “calen aquests tipus d’estímuls per animar i dinamitzar el nostre comerç de proximitat i aquest divendres negre pot tenir un impacte molt positiu per a les botigues participants”

El Mercat de Santa Llúcia celebrarà el dia 5 de desembre la seva 19a edició

El pròxim dissabte 5 de desembre tindrà lloc el 19è mercat de Santa Llúcia a la plaça de l’Ajuntament, en què els establiments venen productes amb temàtica nadalenca tot i que també hi haurà articles típics de Nadal i treballs manuals relacionats amb la mateixa temàtica. El mercat estarà obert de les 10 del matí i fins a les 8 de vespre i s’espera mantenir la vintena d’establiments de l'any passat.

Com a novetat, el representant de la Cambra de Comerç ha explicat que hi haurà una acadèmia d’anglès i que a través de diferents tallers de  treballs manuals ensenyarà, als més menuts, a fer postals en anglès relacionades amb les festes nadalenques. També hi serà present la Creu Roja de Mollerussa per fer el recapte de joguines.

Bones expectatives per a la campanya nadalenca


Per altra banda, s’ha presentat la Campanya de Nadal amb un programa de dinamització dels carrers amb activitats diverses. El president de Mollerussa Comercial ha comentat que la campanya nadalenca és l’acció més important de totes les que l’Associació organitza durant l’any, ja que s’hi destina un total de 22.000 euros i, enguany, ha afegit “tenim molt bones expectatives de vendes”. 

Entre les accions de la campanya s'inclou el repartiment de 700 entrades per a l’Aventura de Nadal, pàrquing gratuït a l’estacionament de zona blava, el tradicional trenet de Nadal o quatre compres diàries gratis per un màxim de 25 molleuros als compradors que lliurin primer el seu tiquet de compra al Pare Noel, personatge que passejarà per la ciutat en el marc de la campanya Es busca el Pare Noel. 

El 21 de desembre el protagonista serà el Cagatió solidari de la plaça Major, a les 5 de la tarda i en col·laboració amb l’associació Iniciatives Solidàries i el Casal L’Arreu. 

 

Comentarios