24.07.2021 |
Territoris.cat

El Concert de l'Estelada de Vilanova de Bellpuig torna a combinar música i reivindicació

Doctor Prats en el Cocert de l'Estelada de Vilanova de Bellpuig 2
Doctor Prats en el Cocert de l'Estelada de Vilanova de Bellpuig
El Concert de l'Estelada de Vilanova de Bellpuig torna a combinar música i reivindicació

Vilanova de Bellpuig va acollir aquest dissabte una nova edició del Concert de l’Estelada, una cita referent a les terres de Ponent. El festival, que va ser un èxit, tornava ha estar marcat per la reivindicació a favor de la llibertat dels presos polítics.

La música va començar a la tarda amb l’espectacle Reggae per Xics a càrrec del grup The Penguins. La proposta, adreçada al públic familiar recupera algunes cançons infantils i les passa pel filtre de la música reggae oferint així un repertori per a totes les edats que va fer gaudir tant als més petits com a les seves famílies.

Doctor Prats en el Cocert de l'Estelada de Vilanova de Bellpuig 1El grup encarregat d’obrir la nit va ser Doctor Prats, que repetien a l’escenari vilanoví després de la seva actuació l’any 2017. Doctor Prats van presentar el seu tercer disc Venim de Lluny, que van llençar l’any passat i que ha gaudit de gran èxit entre els seus seguidors, tal com es va poder veure entre un públic vibrant i eufòric.

Seguidament van saltar a l’escenari La Terrasseta de Preixens, tot un clàssic ja del Concert de l’Estelada. Els targarins van encetar a Vilanova la seva gira amb un nou directe en el qual segueixen apostant pels sons festius i ballables. A més, van aprofitar per presentar dues noves cançons que estaran incloses en el seu proper treball.

Van tancar la nit les sessions de discjòquei de Marsal Ventura i Ivan Verdi, residents al Arenalia Beach Club i que van allargar la festa fins ben entrada la matinada.

El Concert de l'Estelada de Vilanova de Bellpuig torna a combinar música i reivindicació
comentaris