Cultura, lleure i gastronomia protagonitzen la Festa del Roser al Poal

El programa d'actes va incloure una sessió maratoniana de botifarra organitzada per l'Associació de Joves del municipi.

Els artífexs dels pastissos de la mostra de la Festa del Roser al Poal.
photo_camera Els artífexs dels pastissos de la mostra de la Festa del Roser al Poal.

La Festa del Roser va convertir, els carres del Poal en escenari d'un gran nombre d'activitats, que van compaginar la cultura, el lleure i les tradicions populars, així com la convivència i la participació entre tots els poalencs. Una celebració que dóna la benvinguda a la temporada estiuenca, per la qual cosa tots els actes es van celebrar a l'aire lliure.

Espectacle de La Cremallera en la Festa del Roser al Poal.La participació en el municipi és una de les components primordials i per aquest motiu el dissabte es va organitzar una degustació de pastissos i dolços, unes postres que prèviament havien format part d'una mostra que van elaborar 16 cuiners del municipi, i que es van mostrar al públic.

El diumenge el centre d'atenció el va acaparar el concurs de botifarra, una iniciativa de l'Associació de Joves del Poal, que van disputar deu parelles en una jornada maratoniana que es va celebrar a la plaça Major, lloc en el qual també va tenir lloc la ballada de sardanes. El diumenge també van disposar del seu espai els més petits amb un espectacle infantil que va protagonitzar la companyia La Cremallera.

Comentaris