Dues medalles per l'escola de l’Associació Atlètica Xafatolls

La capital del Maresme va reunir més de 3.000 atletes representants de 70 clubs de tot el territori, que van competir en el 95è Campionat de Catalunya de Cros individual i per clubs.

L'equip de l'escola dels Xafatolls, els tercers millors de Catalunya.
photo_camera L'equip de l'escola dels Xafatolls, els tercers millors de Catalunya.

Una delegació de tretze atletes de les categories de prebenjamí fins a cadet, de l’escola de l’Associació Atlètica Xafatolls de Mollerussa, van participar aquest cap de setmana en el Campionat de Catalunya de Cros, amb uns magnífics resultats.

La més destacada va ser la benjamí Maria Díaz que va aconseguir una medalla de plata, i la companya d'equip i de categoria, Aran Badia va creuar la meta en setena posició, primera de la seva edat. Amb aquest resultats l'equip dels Xafatolls es van classificar en la tercera posició per equips.

En la categoria aleví, l'atleta Júlia Díaz, es va quedar a un pas de pujar al pòdium aconseguint el quart millor temps.

La prova de Mataró, que es desenvolupa en el tradicional circuit del Camí dels Contrabandistes, va reunir a més de 3.000 atletes representants de 70 clubs de Catalunya. En les categories absolutes la victòria l'aconseguia Adel Mechaal de (AA Palamós) en la categoria masculina i Lídia Rodríguez (AS) en la categoria femenina.