27.02.2021 |
Territoris.cat

Espectacle de l'Orfeó Lleidatà i ACUDAM per celebrar Santa Cecília

Els participants en l'espectacle El Paquest que es va representar Espai Orfeó de Lleidatà 1
Els participants en l'espectacle El Paquest que es va representar Espai Orfeó de Lleidatà
Espectacle de l'Orfeó Lleidatà i ACUDAM per celebrar Santa Cecília

L'associació ACUDAM i la Fundació Orfeó Lleidatà van aprofitar la celebració de la festivitat de Sant Cecília, aquest dimecres, per estrenar l'espectacle El Paquest, una producció en la qual hi han participat persones amb discapacitat intel·lectual i l'Orquestra Moderato de l'Escola de Música de l'Orfeó Lleidatà.

La representació va tenir lloc a l'Espai Orfeó de la Fundació Orfeó Lleidatà, un escenari en el qual músics d'entre 11 i 12 anys van acompanyar a L'equip Ja, que és el nom artístic de les persones amb discapacitat intel·lectual de l'associació ACUDAM, en la lectura del conte El Paquet. Aquest espectacle és, un conta contes musical, fruit d'una iniciativa del centre d'atenció a persones amb discapacitat intel·lectual ACUDAM de Mollerussa.

Es tracta d'una activitat adreçada a tota la família amb una història musical amb els valors de la inclusió i el treball en equip com a fil conductor. La història ens narra les peripècies d'un carter molt divertit per entregar un paquet molt especia

Les persones amb discapacitat intel·lectual de l'associació ACUDAM, que desenvolupa aquest projecte que suma capacitats i alhora, a través de diferents instruments musicals i la narració d'un conte permet educar en valors als alumnes dels col·legis de la comarca del Pla d'Urgell, espais on han realitzat múltiples actuacions.

Espectacle de l'Orfeó Lleidatà i ACUDAM per celebrar Santa Cecília
comentaris