04.07.2020 |
Territoris.cat

La Fira Autotrac no disposarà del servei d'Inspecció Tècnica de Vehicles (ITV)

La fira dedicada a la maquinària agrícola, industrial i els automòbils d'ocasió ocuparà una superfície de 20.000 metres quadrats en els quals s'instal·laran 42 expositors.

Marc Solsona i Poldo Segarra presenten la Fira Autotrac 2015.
Marc Solsona i Poldo Segarra presenten la Fira Autotrac 2015.
La Fira Autotrac no disposarà del servei d'Inspecció Tècnica de Vehicles (ITV)

La Fira Autotrac obrirà portes aquest cap de setmana a Mollerussa, prescindint de l'estació mòbil de la Inspecció Tècnica de Vehicles (ITV), una circumstància que ha estat conseqüència de la nova normativa tècnica i de prevenció de riscos laborals. Aquest servei habitual en les mostres dedicades al sector de l'ocasió de Fira de Mollerussa, revisava al voltant de 150 vehicles en cada edició.

La nova legislació obliga a construir una nova infraestructura o dur a terme modificacions tècniques en l'actual equip mòbil, que no han estat possibles en aquesta edició i no és segur que es puguin fer en la propera fira Autotardor, segons van explicar el president de Fira de Mollerussa i alcalde de la ciutat Marc Solsona i el director de l'ens firal Poldo Segarra, en el marc de l'acte de presentació de la Fira Autotrac.

La vint-i-setena edició d'Autotrac, l'inaugurarà el secretari d’Empresa i Competitivitat del departament d’Empresa i Ocupació, Pere Torres, el divendres dia 17 a les sis de la tarda, i es prolongarà fins diumenge 19 d'abril. Un certamen que passarà a disposició del públic més de 400 cotxes d'ocasió procedent de 42 expositors.

Solsona ha explicat que aquest certamen té capacitat d’adaptar-se a la demanda i en el temps i ha afegit que les expectatives són bones. L’alcalde ha mostrat la seva confiança en poder mantenir el volum de negoci de l’any passat, el qual va ser, pel que fa al sector d’automoció, de 118 vendes per un import superior als 1,1 milions d’euros.

Segarra també ha recordat l'espai de Low Cost amb vehicles amb un preu de fins a 3.000 euros així com el sorteig d’un Premi de 3.000 euros entre els compradors d’un cotxe en el marc del certamen, import que està patrocinat per l’ens firal i els mateixos expositors d’automoció i que té com a objectiu incentivar les vendes.

La Fira Autotrac no disposarà del servei d'Inspecció Tècnica de Vehicles (ITV)
comentaris