04.07.2022 |
Territoris.cat

La Fira Confinart 2020 mostra el talent artístic de Vilanova de Bellpuig

4
La Cremallera Teatre va recórrer els carrers principals i els que hi havia exposades les catifes.
La Fira Confinart 2020 mostra el talent artístic de Vilanova de Bellpuig

Aquest diumenge 31 de maig, s'ha celebrat a Vilanova de Bellpuig la fira CONFINART 2020. Ha estat una adaptació a la situació sanitària de la Fira anual COMINART (COMerç, INdustria i ART)

5Les persones/famílies es podien apuntar per a fer mostres de catifes al carrer amb els objectes que volguessin o per a fer exposicions d'objectes personals i treure el seu art al carrer.

1
Al matí, una cercavila a distància encapçalada per La Cremallera Teatre va recórrer els carrers principals i els que hi havia exposades les catifes.

A la tarda, es van poder visitar les parades de les exposicions on vam descobrir molts talents locals amagats: David Fernandez (fulladeroure) amb mostres de peces d'escultura i ceràmica artística, Pilar Torrades amb Coses velles, Olga Boladeres amb Manualitats decopach, Vinyet Gorgues (de 8 anys) amb quadres Pintura sobre natura, Amèlia Codony amb Bicicletes primaverals, Teressita Torres amb Treballs manuals i l'Ajuntament amb un Recull de revistes locals Som-hi.

3
Amb l'objectiu de dinamitzar l'hoteleria local, l'Ajuntament va obsequiar als 13 participants amb un cupó de 15€ per consumir als bars i restaurants del municipi: El Pati, El Nou Esclat i l'Estoneta
En tot moment, es van recordar i respectar les mesures de seguretat requerides per la situació actual.

La Fira Confinart 2020 mostra el talent artístic de Vilanova de Bellpuig
comentaris