19.06.2018 |
Territoris.cat

Els cossos de seguretat es reuneixen per coordinar les actuacions en el marc de la Fira de Sant Josep

Els tècnics instal·len les càmeres en els Pavellons Firals de Mollerussa
Els tècnics instal·len les càmeres en els Pavellons Firals de Mollerussa
Els cossos de seguretat es reuneixen per coordinar les actuacions en el marc de la Fira de Sant Josep

El Patronat Fira de Mollerussa ha reforçat la seguretat dels Pavellons Firals amb la instal·lació de 13 càmeres de vigilància amb tecnologia d’última generació i que s’han col·locat en diferents punts de les tres naus. Una actuació que s'ha fet a les portes de la celebració de la Fira de Sant Josep  que tindrà lloc del 16 al 19 de març.

Aquesta és una de les noves mesures de prevenció de l’edició d’enguany i que es va analitzar en la reunió mantinguda aquesta setmana pels cossos de seguretat que participen en el desenvolupament del certamen: Policia Local, Mossos d’Esquadra, Protecció Civil, Creu Roja, SEM, Bombers i l’empresa privada contractada per Fira de Mollerussa. A la reunió van assistir també representants de l’ens firal i de l’Ajuntament.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAAltra de les novetats en matèria de seguretat és l’habilitació d’una zona -en l’accés al Recinte Firal per la carretera de Miralcamp- per a casos de dificultat de mobilitat, com pot ser la parada d’autobusos amb gent gran o l’estacionament de vehicles per a visitants amb dificultat de mobilitat.

El muntatge de la Fira de Sant Josep s’iniciarà dimecres dia 14 de març, quan es procedirà al tall del trànsit dels carrers afectats. Des de llavors i fins al desmuntatge -que acabarà el dimecres dia 21- no es podrà circular pel Recinte Firal, el qual només s’obrirà a la nit (de les 21 a les 9 hores) a la rotonda de la cruïlla de l’avinguda del Canal amb la carretera de Miralcamp

D’altra banda, es continua i s’amplia a 1.000 els braçalets de la campanya posada en marxa des de Protecció Civil farà ja tres anys i adreçada a menors, amb polseres identificatives per tal de facilitar i agilitzar la localització d’aquests en cas de perdre’s o desorientar-se, i que estaran disponibles als punts d’informació del Recinte Firal.

Així mateix, un any més el Recinte Firal serà un espai cardioprotegit amb tres desfibril·ladors que cobriran els diferents espais firals. També estarà cobert tot el Recinte (Exterior, Pavellons i Piscines) amb servei Wifi per als expositors.

Comentarios