28.07.2021 |
Territoris.cat

Jordi Capdevila, entrenador del club Aldahra Fagavi, nomenat a millor entrenador d'hoquei patins

IMG_9010
Jordi Capdevila en una de les sessions de preparació del club Aldahra Fagavi de Vila-sana
Jordi Capdevila, entrenador del club Aldahra Fagavi, nomenat a millor entrenador d'hoquei patins

L'entrenador del Club Patí Aldahra Fagavi Vila-Sana Jordi Capdevila està nominat com a millor entrenador HockeyPatines.com 2017, una nominació a la qual es pot donar suport en el web hockeypatines.com.

Aquesta és una nova gesta per aquest equip de la població que la darrera temporada va aconseguir l'ascens a la categoria màxima de la seva lliga.

Jordi Capdevila en una de les sessions de preparació del club Aldhra Fagavi de Vila-sanaCapdevila està nominat al costat de 23 entrenadors més a través d'una llista confeccionada per periodistes esportius experts en la matèria. Les votacions per escollir el guanyador final es repartiran al 50% entre aquest nucli de periodistes i l'altre 50% a través de vots populars al web hockeypatines.com fins el 31 de desembre de 2017.

Capdevila té una forta vinculació amb Vila-sana i l'èxit del seu equip fa que la població hagi aconseguit un gran reconeixement en l'àmbit esportiu tant a nivell català com espanyol. 

La trajectòria de Capdevila

Es forma com a entrenador al Club Hoquei Vila-sana, ja que és on comença el seu aprenentatge en aquesta àrea des de fa 13 anys i fins a dia d'avui.

L'any 2005 entra com a entrenador dels 2 equips que tenia el Club en categories prebebjamí i benjamí. El 2006 assumeix la coordinació del Club i segueix entrenant equips mixtes

És a partir del any 2010 que és dedica ja a l'equip femení a nivell de base fins ara, que l'aconsegueix ascendir a l'OK Lliga. 

El palmarés  de Capdevila com a entrenador és:

4 ascenssos des de 2a catalana fins a OK Lliga

1 subcampionat de Catalunya fem16

1 campiones Espanya sub16

2 subcampionats d'Europa sub 17

Diversos 3er i 4rts llocs en campionat de Catalunya i Espanya

Jordi Capdevila, entrenador del club Aldahra Fagavi, nomenat a millor entrenador d'hoquei patins
comentaris