22.06.2018 |
Territoris.cat

Joves voluntaris arriben a Linyola per a un camp de treball de manteniment de l'entorn

Procedents de Girona i Barcelona, els joves col·laboraran en mantenir les rutes saludables i l'entorn del municipi

Imatge dels voluntaris amb l'alcalde Àlex Mases
Imatge dels voluntaris amb l'alcalde Àlex Mases
Joves voluntaris arriben a Linyola per a un camp de treball de manteniment de l'entorn

Catorze joves d’entre 14 i 17 anys i provinents de Girona i Barcelona van arribar divendres a Linyola per formar part d’un Camp de Treball. Aquest és el segon any que el municipi acull als voluntaris, els quals durant uns dies es dedicaran a la millora i manteniment de les rutes saludables, el manteniment de l’entorn de Linyola i la recuperació de la seva via verda.

Segons va explicar l'alcalde Àlex Mases, els joves "treballaran enguany la séquia que envolta Linyola, la desforestaran i milloraran la circulació de l’aigua". Així mateix, va afegir Mases, "instal·laran​ un pont de fusta pel qual es podrà creuar d’un costat a l’altre”.cAMP DE TREBALL lINYOLA (1) texte

Els camps de treball són activitats de voluntariat que consisteixen a realitzar projectes i serveis en una comunitat que acull el grup de joves. Cada participant es compromet, de manera individual o en grup, i de forma desinteressada, en participar en el treball proposat (ambiental, social, patrimonial, arqueològic, cultural...) a canvi de la pernoctació, la manutenció i de poder gaudir d’activitats de lleure educatiu.

El camp de treball compta amb la col·laboració del servei educatiu Quàlia de la Fundació Alba de Tàrrega i la Direcció General de Joventut, i l'Ajuntament de Linyola.

Comentarios