22.05.2022 |
Territoris.cat

L’Agrupament Escolta Cal Met de Mollerussa estrena la nova seu

inauguració seu escoltes 1
L'acte d'inauguració de la nova seu dels escoltes de Mollerussa - Ajuntament de Mollerussa
L’Agrupament Escolta Cal Met de Mollerussa estrena la nova seu

L’Agrupament Escolta Cal Met de Mollerussa ja ha estrenat la nova seu a les dependències remodelades a l’antiga discoteca Musicland. Ho va fer aquest dissabte passat, aprofitant l’inici de l’activitat, en el primer dels actes de celebració del seu 50è aniversari, el qual va tenir lloc a l’antiga pista d’estiu exterior i va congregar nombroses famílies usuàries de la instal·lació. 

L’acte va comptar amb els parlaments per part de l’alcalde de Mollerussa, Marc Solsona, que va tenir paraules d’agraïment per als germans Freixes-Badia per la donació que van fer de l’edifici a l’Ajuntament de Mollerussa, el qual s’ha fet càrrec de les obres d’adequació de l’equipament per convertir-lo en seu dels escoltes. També van parlar el cap local, Eloi Reñé, i el comissari de la demarcació nord-occidental, Lluc Morgades. 

L’adequació de l’edifici, que ha comptat amb un pressupost de 290.400 euros dels quals 90.000 han estat subvencionats per la Diputació de Lleida, ha suposat la reforma interna de l’edifici, que té una superfície de  946 metres útils, dels quals 809 s’han destinat a dependències de l’Agrupament escolta Cal Met mentre que la resta s’habilitaran, en una segona fase, com a sala polivalent per a actes de petit format i també un magatzem. Pel que fa a les dependències dels escoltes, a banda de les set sales per a les diferents branques, s’ha habilitat també una petita cuina i s’han adequat serveis per a persones amb mobilitat reduïda. Quan al 2017 es va dur a terme la substitució de la coberta existent de plaques de fibrociment per una de nova de panells de sandvitx, ja s'havien edificat tres patis de llums coberts per dotar les dependències de llum i ventilació natural.
 

L’Agrupament Escolta Cal Met de Mollerussa estrena la nova seu
comentaris