18.05.2021 |
Territoris.cat

Oberta a Mollerussa la botiga per apuntar-se als autocars de l'11S

Un any més, l'ANC habilita aquest espai així com altres punts de venda al Pla per anar a la mobilització que enguany vol omplir la Meridiana sota el lema La Via Lliure de la República Catalana.

Botiga de l'any passat de l'ANC a Mollerussa
Botiga de l'any passat de l'ANC a Mollerussa
Oberta a Mollerussa la botiga per apuntar-se als autocars de l'11S

Com en els darrers anys, l'ANC ha obert una botiga a Mollerussa on es poden comprar les samarretes del 11S (amb un preu de 15 euros la d'adult i 8 la infantil) i apuntar-se als autocars de Mollerussa.samareta Via Lliure

Aquest any, la botiga està situada al carrer Ferran Puig, 12, davant de la Biblioteca. L’horari al mes d’agost és de sis a nou de la tarda (de dilluns a divendres) i els dimecres i dissabtes també al matí. El setembre estarà oberta matí i tarda, de dilluns a divendres, i els dissabtes de matí.

El punt de trobada de la comarca serà el tram 60, al districte d'Horta Guinardó

Així mateix, l’ANC del Pla d’Urgell ha preparat llocs de venda en diversos pobles per comprar el viatge en autocar a la mobilització de l’Onze de Setembre que enguany vol omplir la Meridiana de Barcelona sota el lema La Via Lliure de la República Catalana.

El punt de trobada de la comarca serà el tram 60, al districte d'Horta Guinardó, entre el carrer de Biscaia i el carrer Tolosa.

Els punts de venda habilitats del viatge, que val 12 euros, són als Alamús, la perruqueria Marisol; a Barbens, Cal Figuerosa i Cal Torra; a Bell-lloc d’Urgell, Bar La Cultural; a BellvÍs-els Arcs, Cal Claudio i Bar Piscines; a Golmés, Cal Julián i Bar Boxer; a Linyola, Miralcamp i Sidamon, encara per concretar, es farà un pregó amb els dies i lloc per apuntar-se; a Mollerussa, botiga de l’ANC al carrer Ferran Puig 12; a El Palau d’Anglesola, Alternatiu Quiosc; a Penelles, la Farmàcia; a El Poal, Ca la Ramona, Ca la Maris i Cal Manuel; a Vallfogona de Balaguer, Bar Piscines; a Vila-sana, botiga de l’ANC de Mollerussa, i a Vilanova de Bellpuig, l’Estanc.

D'altra banda, la territorial dels Alamús ha organitzat per aquest dissabte, dia 8, a les deu de la nit, l’obra de teatre de Toni Albà Audiència I-Real, al poliesportiu.

Oberta a Mollerussa la botiga per apuntar-se als autocars de l'11S
comentaris