L'escola de Música de Mollerussa presenta els instruments musicals a més de 850 escolar

L'activitat està organitzada pel Consell Comarcal del Pla d'Urgell, el Centre de Recursos Pedagògics del Pla d'Urgell i l'Escola Municipal de Música de Mollerussa. 

Alumnes de 19 escoles del Pla d'Urgell participen en l'activitat de dinàmica educativa musical.
photo_camera Alumnes de 19 escoles del Pla d'Urgell participen en l'activitat de dinàmica educativa musical.

El Teatre L'Amistat de Mollerussa ha acollit aquest dimecres 850 alumnes de cicle inicial de 19 escoles del Pla d'Urgell, que han participat en una activitat didàctica que tenia com a objectiu donar a conèixer els instruments musicals. L'activitat ha estat protagonitzada pel Conjunt Instrumental de l'Escola Municipal de Música de Mollerussa, sota la direcció de Xavier Reyes.

D'una manera divertida i pedagògica els petits han pogut conèixer les característiques i la sonoritat de cadascun dels instruments que forma part de l'orquestra i al mateix temps han gaudit de la interpretació de diverses peses musicals conegudes.

Es tracta d'una activitat de dinàmica educativa comarcal destinada a nens i nenes de 6 i 7 anys, amb l'objectiu que aprenguin com funcionen els instruments musicals, diferenciïn les famílies d'instruments d'una orquestra i reconeguin com sona cadascun d'ells.

L'activitat ha estat organitzada pel Consell Comarcal del Pla d'Urgell, el Centre de Recursos Pedagògics del Pla d'Urgell i l'Escola Municipal de Música de Mollerussa, amb la voluntat de fomentar la cultura musical i l'interès per l'aprenentatge d'aquesta disciplina educativa.

L'Escola Música de Mollerussa ofereix formació musical reglada a partir dels 3 anys i fins als 18, així com per adults, amb un equip docent de 23 professors que imparteixen classes de viola, violí, violoncel i contrabaix, pel que fa a la corda; flauta, oboè, clarinet i saxo, en l’apartat de vent i també guitarra, piano, percussió i cant individual. A més a més, els alumnes també reben formació en orquestra i cant coral.

comentaris