19.08.2018 |
Territoris.cat

La segona edició de la Marxa Heroica reuneix 300 participants

Participants en la segona edició de la Marxa Heroica
Participants en la segona edició de la Marxa Heroica
La segona edició de la Marxa Heroica reuneix 300 participants

La Marxa Heroica de Fulleda va reunir aquest diumenge al voltant de tres-cents participants en la segona edició de la convocatòria. La iniciativa que impulsa l'Ajuntament del municipi garriguenc i l'entitat Boira Experience, presentava tres propostes de diferent dificultat. Un itinerari de 31 quilòmetres i un desnivell acumulat de 1.000 metres, un segon itinerari de dificultat mitjana de 16,5 quilòmetres i el més curt de 10 quilòmetres.

Els participants podien fer el recorregut a peu o corrent, i en el sentit invers que es va dur a terme en la primera edició, afegint més senders i passos per zones boscoses, fet que ha ocasionat que la duresa fos lleugerament superior

Participants en la segona edició de la Marxa Heroica 2La Marxa Heroica és una prova esportiva eco-responsable que es desenvolupa per zones d'un alt interès ecològic, motiu pel qual té una especial cura amb l'entorn. L'organització empra sempre que és possible material reutilitzable o reciclable i procedeix a la recollida de tot el material utilitzat per al marcatge i abalisament el mateix dia de la prova. La neteja del recorregut es realitza immediatament després de l'últim atleta. En aquest sentit, des de l'organització també es demana als participants el màxim respecte i cura amb l'entorn.

Comentarios