28.02.2020 |
Territoris.cat

Baltrons Maquinària Agrícola d'Alcarràs i Maquinària Agrícola Segués, guardonats pel seu I+D

Premi Innovació al Constructor - Argilés Miralcamp
Premi Innovació al Constructor - Argilés Miralcamp
Baltrons Maquinària Agrícola d'Alcarràs i Maquinària Agrícola Segués, guardonats pel seu I+D

Una màquina autopropulsada per al transport i maneig de bins i palots, presentada per la firma Argilés S.A. de Miralcamp, ha estat la guanyadora del Premi Especial d'Innovació al constructor/expositor de maquinària agrícola i/o ramadera de l'Estat espanyol, que atorga la Fira de Sant Josep de Mollerussa, segons ha decidit el comitè tècnic del certamen. El premi està dotat amb 1.600 euros i el lliurament d'una placa d'honor.

Premi Innovació en Maquinària Agrícola - Baltrons Maquinària Agrícola d'AlcarràsEl Premi d'Innovació en Maquinària Agrícola, dotat amb 1.100 euros i placa d'honor i atorgat també per Fira de Mollerussa, ha estat per a Baltrons Maquinària Agrícola d'Alcarràs, que ha presentat un equip de poda autònom a bateria amb control electrònic de la tisora o eina de tall.

Premi Innovació en Maquinària o Instal·lacions Agroindustrials - Maquinària Agrícola Segués (Copy)El premi d'Innovació en Maquinària o Instal·lacions Agroindustrials, també dotat amb 1.100 euros i placa d'honor i, en aquest cas, atorgat per la demarcació de Lleida del Col·legi d'Enginyers Tècnics Agrícoles i Forestals de Catalunya, ha estat per a la firma Maquinària Agrícola Segués S.L. de Sant Ramon, que ha presentat una màquina combinada per trencar les ametlles a la vegada que amb un sistema de sedàs classifica la closca del fruit.

FERRETERIA-BARO-MARÇ2018

Els premis a la maquinària, que s'han atorgat a diferents firmes participants en la Fira, es lliuraran dissabte durant el sopar de la Nit de l'Expositor, que tindrà lloc, com és habitual, al Restaurant Resquitx

OLYMPUS DIGITAL CAMERAAltre de les convocatòries dins el certamen és el Concurs de Disseny i Estètica a la Fira de Sant Josep. Premi Col·legi d’Aparelladors, Arquitectes Tècnics i Enginyers d’Edificació de Lleida. Enguany, el premi al Millor Estand dels Pavellons Firals ha estat per a la firma Acudam de Mollerussa.

Pel que fa als Recintes Exteriors el Premi a la Millor Parcel·la ha estat per a Prefabricados Mazana d’Almacelles i l’accèssit per a la parcel·la de la firma Àrids Daniel de Balaguer.

Comentarios