19.06.2018 |
Territoris.cat

L'Ajuntament del Palau d'Anglesola adjudica les obres d'ampliació del cementiri

imatge de les instal·lacions actuals del cementiri del Palau d'Anglesola
imatge de les instal·lacions actuals del cementiri del Palau d'Anglesola
L'Ajuntament del Palau d'Anglesola adjudica les obres d'ampliació del cementiri

L'Ajuntament del Palau d'Anglesola ha adjudicat les obres de l'ampliació del cementiri municipal, que inclouran, la construcció d'una tanca perimetral amb xapa tipus "corten" per donar-li una estètica més moderna, així com el traçat interior de carrers, la xarxa de desguàs, i els espais enjardinats.

imatge de les instal·lacions actuals del cementiri del Palau d'Anglesola 2Aquestes actuacions, que tenen un pressupost de 150.283 euros, suposaran l'addició de més de 2.000 m2 de recinte tancat, que comunicarà directament amb el recinte actual. Igualment, es condicionarà un espai d'aparcament d'uns 1.800 m² davant del nou recinte, una actuació molt esperada, ja que actualment els vehicles han de deixar-se a les vores de la carretera que va al Poal, amb els inconvenients i riscs que això suposa.

Com a millores incloses a l'oferta de l'empresa guanyadora del concurs es duran a terme l'enjardinament i la instal·lació de reg. Igualment, s'ha ampliat la garantia de les obres a quatre anys.

Segons l'alcaldessa del Palau d'Anglesola Montserrat Meseger, el nou recinte es construirà en una finca confrontant situada al costat nord-oest del cementiri actual, la qual va ser adquirida per la corporació municipal al final de la passada legislatura. Meseguer afegeix que l'ampliació de l'actual cementiri és una de les actuacions més importants que tenia projectades aquest Ajuntament i que estava dins el programa del grup municipal de CiU

Comentarios