16.09.2021 |
Territoris.cat

Linyola inaugurarà una botiga de venda d'articles de publicitat local

Articles de publicitat de Linyola que es posaran a la venda
Articles de publicitat de Linyola que es posaran a la venda
Linyola inaugurarà una botiga de venda d'articles de publicitat local

L'Ajuntament de Linyola inaugurarà en els pròxims dies una botiga de marxandatge -articles de publicitat local-, productes que es promocionaran a través del web municipal i les xarxes socials.

Segons ha explicat l'alcalde de Linyola, Àlex Mases, la venda d'aquests articles ha de servir per divulgar el municipi entre els linyolencs, així com per qualsevol persona que tingui interès a adquirir un record del poble del Pla d'Urgell. Mases ha afegit que ara com ara tenim ja alguns objectes preparats per distribuir com samarretes, paraigües i culleres amb el logotip de Linyola, diferents postals, xapes, potets amb camamilla i llibres. Tots aquests objectes es podran comprar directament a la recepció de l'ajuntament, més endavant potser ens plategem de fer una botiga en línia.

L'alcalde Àlex Mases presenta els articles de publicitatMases ha destacat que els articles es vendran a preu de cost, per tal que siguin accessibles. En aquest sentit ha afegit que no volem treure cap lucre de la venda d'aquests objectes, la intenció és vendre'ls a preu de cost per tothom qui els vulgui adquirir i a meitat de preu per totes les associacions i entitats del municipi i membres actius d'aquestes.

Els articles sortiran publicats durant aquesta setmana a la pàgina web del consistori. Qui no es vulgui esperar, es pot dirigir a l'ajuntament que els hi ensenyaran

Àlex Mases ha afegit que el consistori té la voluntat d'organitzar un concurs de fotografia per actualitzar les imatges de la col·lecció de postals de què disposa l'Ajuntament actualment. La convocatòria es presentarà ben aviat, i es podran presentar instantànies de carrers, festes, paisatge de l'entorn, o patrimoni arquitectònic.

Linyola inaugurarà una botiga de venda d'articles de publicitat local
comentaris