28.10.2021 |

La màgia de captivar amb la màgia

Xavier i Cristina Gaya van estrenar l’espectacle 'Grans Il·lusions' al Teatre L’Amistat de Mollerussa amb totes les localitats esgotades per un públic que tenia ganes de veure els artistes locals altre cop a l’escenari

Xavier i Cris Gaya estrenen Grans Il·lusions @EstherBarta
Xavier i Cris Gaya estrenen Grans Il·lusions @EstherBarta
La màgia de captivar amb la màgia

Una presentació perfectament dissenyada amb sincronització meticulosa del so i la il·luminació, una posada en escena que no deixava de sorprendre escena rere escena... Aquesta va ser la sensació provocada per l’estrena de 'Grans Il·lusions', el nou espectacle de la família Gaya.

Xavier i Cris Gaya estrenen Grans Il·lusions @EstherBartaEl passat diumenge, el Teatre L’Amistat de Mollerussa es va omplir, conservant totes les mesures sanitàries i preventives, d’un públic amb ganes de gaudir d’espectacle, de persones que havien seguit la trajectòria artística del Xavier i la Cris, i que ara volien gaudir de la gran estrena. I la veritat és que no van defraudar sinó al contrari: de principi a final de l’espectacle, els Gaya van mantenir als assistents bocabadats, i l’expectació creixia a mesura que avançava el show.

L’habilitat i la tècnica del Xavier per implicar al públic també van aconseguir generar el caliu d’il·lusió i sorpresa que pretenia l’espectacle

Xavier i Cris Gaya estrenen Grans Il·lusions @EstherBartaEl Xavier feia aparèixer i desaparèixer la Cris al seu antull, i fins i tot es va permetre fer-la levitar en una de les escenes. La música i la il·luminació van ser el suport que complementava la magnitud de l’espectacle.

Les grans màquines eren un altre dels elements sorprenents de l’espectacle, més tenint en compte que havien estat dissenyades pel mateix Xavier Gaya, un fet que incorporava valor afegit a l’estrena.

Xavier i Cris Gaya estrenen Grans Il·lusions @EstherBartaTot plegat no feia més que confirmar que el repte ambiciós dels Gaya va estar superat amb escreix i amb molta qualitat. I és que l'esquena hi portaven els números de cartomàgia, el primer contacte amb el Festival Montgai Màgic i la trajectòria d’escenaris al llarg de la demarcació de Lleida i Catalunya que ha derivat en la ideació d'un gran espectacle de màgia propi, sorgit de la saga del Pla d’Urgell, i en memòria de qui va ser un gran creatiu, artista i poeta mollerussenc: Roderic Gaya.

La màgia de captivar amb la màgia
comentaris