24.07.2021 |
Territoris.cat

Miralcamp clou el cicle d'activitats al Casal amb Halldor Mar

L'islandès Halldor Mar clou el cicle Activitats al Casal de Miralcamp 1
L'islandès Halldor Mar clou el cicle Activitats al Casal de Miralcamp
Miralcamp clou el cicle d'activitats al Casal amb Halldor Mar

Miralcamp clourà aquest divendres el Cicle Activitats al Casal amb una actuació peculiar, es tracta de l'islandès Halldor Mar. El músic va néixer a la capital d'Islàndia, Reykjavík, i diuen que des de petit la música ja el va marcar. L'any 1986 es va traslladar a Barcelona, on viu actualment i on ha format part de propostes musicals diverses, com el quartet de guitarra Mosaic, a més de ser membre del grup Wiggum. Un cop recuperat el seu projecte en solitari com a Halldor Mar, ha publicat un primer disc conreant diverses facetes musicals.

El concert d'aquest divendres es dura a terme en les escales del Casal Cultural Josep M. Solé i Sabaté, a les 10 de la nit, en format acústic, amb el que Halldór Már Stefánsson, es presentarà al públic del Pla d'Urgell acompanyat de la seva guitarra, i amb un repertori de temes que són tan emblemàtics que ja formen part de la memòria col·lectiva dels catalans. Cal recordar que hi haurà servei de barra gratuït.

El cicle Activitats al Casal a portat a l'escenari de l'equipament aquesta temporada a Montserrat Carulla, La Baldufa, Berta Puigdemassa, i amb Halldór Már Stefánsson, s'acomiada per vacances.

Miralcamp clou el cicle d'activitats al Casal amb Halldor Mar
comentaris