16.09.2021 |
Territoris.cat

Mollerussa es prepara, per a la jornada més solidària de l'any la Marató de TV3

L’activitat, es concentrarà a la plaça de Manuel Bertran que estarà tallada al trànsit, començarà a dos quarts de 10 del matí amb l’esmorzar solidari a càrrec de la Colla de 1964.

Mollerussa es prepara, per a la jornada més solidària de l'any la Marató de TV3

Mollerussa tornarà a organitzar un any més una matinal solidària amb La Marató de TV3 que en aquesta ocasió s’ha fixat com a objectiu recaptar fons per a finançar la investigació en relació a les malalties del cor. Des de la capital del Pla d’Urgell s’han preparat un seguit d’actes per part de les entitats socials i culturals sota la coordinació de A2MIC i amb el suport de l’Ajuntament de Mollerussa.

L’activitat, que enguany es concentrarà a la plaça de Manuel Bertran que estarà tallada al trànsit, començarà a dos quarts de 10 del matí amb l’esmorzar solidari a càrrec de la Colla de 1964, continuarà amb el vermutet de la mà de l’Associació Lo Vermutet i una demostració de balls per part de Espaiesport, que es farà al Centre Cultural.

Flashmob solidari, serà una nova proposta que tindrà lloc a les 12 del migdia, una actuació en directe a càrrec de Xavier Balcells i, posteriorment, una ballada de sardanes organitzada per l’Agrupació Sardanista.

Durant tot el matí hi haurà partides d’escacs i una tenda solidària per part d’A2MIC i la Rebel·lió de les Llanes que comptarà també amb la col·laboració del Consell Social de Mollerussa i les AMPA de l’escola Pompeu Fabra i El Carme així com de Plandora Continguts, que ha elaborat un vídeo específic de promoció de Mollerussa per La Marató, una campanya que compta també amb un cartell dissenyat per El Solaç.

A banda de les activitats que es duran a terme el mateix dia 14, també està previst recaptar fons per La Marató amb El Musical dels Musicals, una obra musical amb 10 números extrets de diferents musicals sota un fil conductor i en el qual hi participaran més de 80 persones de les Colles dels 50 de 1960, 1961, 1962 i 1963. El musical es podrà veure dissabte 17 de gener i diumenge 18 al Teatre L’Amistat.

Mollerussa es prepara, per a la jornada més solidària de l'any la Marató de TV3
comentaris