19.01.2021 |
Territoris.cat

Mollerussa recupera enguany la Festa Major de quatre dies amb la implicació d'entitats locals

Dijous al vespre es farà un concert a la plaça Manuel Bertrand amb Els Tremendos, a més de l'actuació dels Diables ARF de Mollerussa i llonganissada popular, mentre que Els Catarres i Aspencat seran els caps de cartell de dissabte i divendres

Presentació aquest dimarts del programa de la Festa Major de Mollerussa 2016
Presentació aquest dimarts del programa de la Festa Major de Mollerussa 2016
Mollerussa recupera enguany la Festa Major de quatre dies amb la implicació d'entitats locals

Mollerussa tornarà a tenir enguany una Festa Major de quatre dies, del 19 al 22 de maig, amb uns actes festius que començaran en dijous al vespre amb la implicació de diferents entitats de la ciutat. Així ho han explicat aquest dimarts l’alcalde, Marc Solsona, acompanyat de la regidora de Festes, Griselda Soteras, en la presentació del cartell de les festes.

Els grups locals també tindran el seu espai divendres i dissabte amb Seikos i Tu Rai

Solsona ha recordat que el 2011 l’Ajuntament va optar per reduir a tres dies la Festa Major però que enguany i davant la petició de diferents entitats de la ciutat que han volgut implicar-s’hi directament, s’ha decidit recuperar el dijous al vespre amb un concert a la plaça de Manuel Bertrand amb els Tremendos, premi ARC al millor grup de versions en català, com a colofó de l’acte d’inauguració a càrrec dels Diables ARF de Mollerussa i també una llonganissada popular, organitzada pel Jovent de Mollerussa. Solsona ha indicat que el fet que es recuperi el dijous al vespre no significa un increment del pressupost, ja que s’han reorganitzat els actes dins del programa festiu i, sobretot, perquè es compta amb la implicació activa de les entitats.

Els Tremendos serà, doncs, un dels protagonistes de la programació musical que comptarà amb Els Catarres com a caps de cartell la nit de dissabte i Aspencat, la nit de divendres segons ha anunciat Griselda Soteras. Tots dos concerts, que es faran al Pavelló Pla d’Urgell a partir de dos quarts de 12 de la nit, seran gratuïts i comptaran amb presència de grups novells. Així, el concert de divendres 20, l’obrirà Seikos, guanyador del concurs de grups novells de tots els estils  organitzat per l’entitat Jovent de Mollerussa, i el tancarà la Banda Al·lucinògens. Pel que fa al concert de dissabte 21, el grup local que l’obrirà serà Tu Rai, i acabarà amb Tapeo Sound System.

Andrea Motis i Joan Chamorro i l’obra còmica ‘Els homes són de Mart i les dones de Venus’, ocupen la programació del Teatre L’Amistat

 Pel que fa a la programació més destacada del Teatre L’Amistat, dissabte a les 9 de la nit es podrà veure l'adaptació teatral del llibre de John Gray Els homes són de Mart i les dones de Venus, amb el conegut actor català Jordi Diaz com a protagonista d’aquest monòleg còmic. Pel que fa a l’espectacle musical de la tarda de diumenge, en aquesta ocasió s’ha apostat pel jazz d’Andrea Motis acompanyada de Joan Chamorro Quintet, que actuaran a les 6 de la tarda. 

Mollerussa recupera enguany la Festa Major de quatre dies amb la implicació d'entitats locals
comentaris