25.01.2021 |
Territoris.cat

Mollerussa se solidaritza amb el càncer infantil amb la festa ‘Posa’t la gorra’ el dia 24 al parc municipal

Presentació aquest dimecres a l'Ajuntament de la matinal solidària
Presentació aquest dimecres a l'Ajuntament de la matinal solidària
Mollerussa se solidaritza amb el càncer infantil amb la festa ‘Posa’t la gorra’ el dia 24 al parc municipal

El parc municipal de Mollerussa acollirà diumenge 24 de setembre a partir de les 10 del matí la primera festa Posa’t la gorra, organitzada per l’Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya (AFANOC), l’AMPA Mollerussa (agrupació d’AMPA dels 4 centres de primària de la ciutat) i l’Ajuntament. Així ho ha presentat aquest dimecres l’alcalde, Marc Solsona, juntament amb Maite Montañés, presidenta de l’AFANOC; Victòria Cano, coordinadora a Lleida de l’entitat, i Josep García, en representació de l’AMPA Mollerussa. La festa serà conduïda pel Mag Lari i comptarà amb la participació del Sr. Postu i l’actuació musical de Lo Pau de Ponts així com amb una vintena de tallers lúdics i familiars.

El Mag Lari, el Sr. Postu i Lo Pau de Ponts participaran de la matinal, que comptarà també amb una vintena de tallers i actuacions musicals

Sensibilitzar a la ciutadania sobre el càncer infantil i recaptar fons per tirar endavant diferents projectes i activitats per ajudar en el procés de la malaltia als infants malalts són els principals objectius d’aquestes festes, de les quals només se’n fan 8 a l’any a tota Catalunya, 4 de les quals són a Ponent (Lleida, Balaguer, Tàrrega i ara Mollerussa), segons ha explicat Maite Montañés. Per la seva banda, Solsona s’ha compromès a acollir any rere any aquesta festa solidària.

La gorra, dissenyada per la firma Munich, té un preu de 7 euros i es pot comprar en algun dels 10 punts de venda distribuïts a la ciutat o el dia de la festa

La porta d’entrada a la matinal solidària és precisament la gorra, dissenyada exclusivament per la firma Munich i que es pot adquirir per 7 euros en 10 punts de venda distribuïts per la ciutat així com al mateix parc municipal el dia de la festa, que tindrà com a acte central la lectura del manifest per part de dos infants que han patit la malaltia.

Els diferents tallers previstos al llarg del matí aniran a càrrec del G.E. Serralada, Creu Roja Pla d’Urgell, els Tabalats Mollerussa, l’Agrupació Sardanista Mollerussa, el Consell de Participació Adolescent, l’Arreu, Kids&us, Solaç Centre d’Expressió Artística, l’Associació Atlètica Xafatolls, el Parc de Bombers de Mollerussa i els Mossos d’Esquadra. Pel que fa a les actuacions musicals, també hi haurà la Batukada dels Tabalats, els DJ’s pel CFGM de VídeoDiscjòquei i So de La Salle de Mollerussa i el concert de Sonotone Q Rock, que clourà la festa.

Mollerussa se solidaritza amb el càncer infantil amb la festa ‘Posa’t la gorra’ el dia 24 al parc municipal
comentaris