20.08.2018 |
Territoris.cat

Música i cervesa Matoll en el primer Festival Birramoll de Mollerussa

Música i cervesa Matoll en el primer Festival Birramoll de Mollerussa

Música i cervesa Matoll ha estat el maridatge que ha ofert aquest dissabte Mollerussa al seu jovent, en la primera edició del Festival Birramoll, una iniciativa que neix amb la voluntat d'oferir alternatives d'oci a la ciutat que combinin producte de proximitat com la cervesa i la música de grups locals.

El festival, que va tenir lloc al Pavelló Pla d'Urgell, va comptar amb la complicitat de la cerveseria de Belianes Matoll, que va elaborar una cervesa per l'ocasió i dedicada a la ciutat Matoll&Mollrussa, de la qual en van produir mil litres, la meitat envasats en ampolla i l'altra meitat en barril.

El primer Festival Birramoll, ha comptat també amb el protagonisme a la música de cuina local de la mà dels grups Walkin Roots, Kapritxo i Sonotone. L'Agrupament Escolta Cal Met, han estat els encarregats de l'elaboració i venda d'entrepans de llonganissa, i el Jovent de Mollerussa, de portar la barra, on la cervesa estrella és la de nova creació juntament amb totes les altres de la firma Matoll, que es poden consumir amb un vas específic dissenyat per l'ocasió.

Comentarios