21.08.2019 |
Territoris.cat

El Palau d’Anglesola presenta la Setmana Cultural més solidària

L'alcaldessa Montserrat Meseguer presenta la programació de la Setmana Cultural
L'alcaldessa Montserrat Meseguer presenta la programació de la Setmana Cultural
El Palau d’Anglesola presenta la Setmana Cultural més solidària

L'Ajuntament del Palau d'Anglesola ha presentat la programació de la Setmana Cultural, que tindrà lloc del 23 d'abril a 1 de maig. Una iniciativa que tindrà com a particularitat que tota la recaptació dels actes es destinarà a la lluita contra el càncer.

El programa l'obrirà la Diada de Sant Jordi amb les tradicionals parades de llibres i roses, i la conferència del periodista esportiu Frederic Porta i Salva Torres. Durant tota la setmana hi haurà una exposició sobre Manuel de Pedrolo, Contacontes i tallers de treballs manuals pels més menuts, la tradicional ballada de sardanes per commemorar la celebració del dia de la Verge de Montserrat, entre altes activitats.

Segons l'alcaldessa del Palau d'Anglesola Montserrat Meseguer, l'acte més multitudinari serà la festa Flash FM de dissabte a la nit, en la que hi participaran Dj.'s de referència de la música electrònica actual. Pel que fa al besant esportiu el diumenge 28 d'abril tindrà lloc la caminada i bicicletada popular, organitzada per la Penya Barcelonista del Palau.

Meseguer, destaca la presentació del llibre de la jove del Palau Adriana Vilalta Puntos de Inflexión. L'Adriana va ser alumna meva i com a mestra que sóc em sento molt orgullosa de veure com l'Adriana va complint els seus somnis, per tant és tot un orgull poder-la acompanyar en la presentació del seu primer llibre.

La setmana cultural finalitzarà l'1 de maig amb el tradicional homenatge a la Gent Gran del Palau.

Comentarios