30.11.2021 |

Les piscines d'estiu de Mollerussa reobren les seves portes amb més aforament

Piscines Municipals Mollerussa
Les Piscines Municipals exteriors de Mollerussa.
Les piscines d'estiu de Mollerussa reobren les seves portes amb més aforament

Les piscines d'estiu de Mollerussa tornen a obrir les seves portes el proper dijous 17 de juny. Enguany ho fa ampliant l'aforament al 70%, però tot mantenint les mesures sanitàries com l'ús de la mascareta, gel hidroalcohòlic i catifes desinfectants.

Així ho ha anunciat aquest dimarts l'alcalde de Mollerussa, Marc Solsona, que ha afegit que, enguany, "amb tota probabilitat no caldrà establir zones ni franges horàries", mentre que resta pendent confirmar, en funció de les directrius del Procicat, si vestidors i dutxes estaran hàbils. 

Presentació nova temporada d'estiu de les piscines de Mollerussa - Marina Pallàs BartaRoda de premsa on s'ha presentat la nova temporada d'estiu de les Piscines Municipals de Mollerussa a l'Ajuntament - Foto: Marina Pallàs Barta

Els preus d'entrades i abonaments es mantindran, essent de 40 euros els d'adults, 30 euros els dels joves i 23 euros els infantils. També es mantindran els abonaments especials com els de família numerosa, abonaments setmanals i abonaments per aturats.

Qui vulgui adquirir abonaments ja ho podrà fer a partir d'aquest dimecres 9 de juny a la piscina coberta i també en línia en el cas dels abonaments generals

El responsable de l'equipament, Gerard Nabau, ha indicat que aquest any les piscines reobren presentant diverses millores respecte a l'any passat, ja que l'aforament incrementa del 50 al 70% i, a més, els grups dels cursos que s'hi imparteixin també podran ser més nombrosos.

En aquest sentit, pel que fa als cursos, n'hi haurià pels nadons (dels 6 mesos als 3 anys), pels infants (majors de 3 anys) i també pels usuaris del Casal Municipal. Aquest any, a més, es repetirà la graella de Fitness Plus, que permet a l'usuari realitzar diverses activitats combinades durant les setmanes. Les activitats infantils començaran el 28 de juny fins el 6 d’agost, en dos torns de 3 setmanes cadascun. Les activitats d’adults i nadons es realitzaran de l’1 al 31 de juliol.

El control d'accés seguirà fent-se a través dels torns i la polsera identificativa, que té un preu de 2,5 euros i serveix per altres temporades.

Les piscines d'estiu de Mollerussa reobren les seves portes amb més aforament
comentaris