17.02.2020 |
Territoris.cat

S'apropa l'edició més internacional del No Surrender Festival

La tercera edició d'aquest certamen que se celebra a Vilanova de Bellpuig compta amb el suport del club de fans del Boss més important d'Europa

La segona edició del No Surrender Festival, a Vilanova de Bellpuig.
La segona edició del No Surrender Festival, a Vilanova de Bellpuig.
S'apropa l'edició més internacional del No Surrender Festival

El No Surrender Festival, que tindrà lloc el 29 de juny a Vilanova de Bellpuig, ja compta amb 400 músics inscrits per interpretar la cançó Glory Days, de Bruce Springsteen. La tercera edició del certamen adopta un caràcter més internacional que mai amb participants que vindran d'Itàlia, França, Anglaterra, Holanda, Estats Units, Austràlia i Alemanya. Així mateix, els organitzadors que han destacat que un 70% de les persones que s'han apuntat ho fan per primera vegada. A més a més, enguany compten amb el suport del club de fans del Boss més important d'Europa. L'impulsor del certamen, Josep Maria Pons, ha assegurat que Bruce Springsteen ja té la carta d'invitació:

Bruce Springsteen ja té la carta que li hem enviat i per les sensacions que tenim aquest any és molt probable que assisteixi a la tercera edició del No Surrender Festival

També ha remarcat que l'interès pel festival ha creuat fronteres i alguns músics ja han demanat les dates de celebració de l'edició de l'any 2020. Les inscripcions per a l'edició d'enguany s'han de formalitzar al web www.nosurrenderfestival.com i tenen un cost de 21,20 euros. 

Un alemany amb inscripcions a la tercera edició de No Surrender Festival

Un alemany amb inscripcions a la tercera edició de No Surrender Festival.

Un milió de visualitzacions a Youtube

D'altra banda, els organitzadors han destacat que la cançó No Surrender que es va interpretar i enregistrar l'any 2017, en la primera edició, arriba al milió de visualitzacions a Youtube, tot i que asseguren que comptant les descàrregues se supera aquesta xifra.

Participants en la primera edició del No Surrender Festival de Vilanova de Bellpuig

Els bateristes en la primera edició del No Surrender Festival.

La segona edició de No Surrender va aplegar el 29 i 30 de juny de l'any passat més de 5.000 persones, de les quals 1.083 eren músics vinguts d'arreu del món.

La localitat de Pla d'Urgell va multiplicar per quatre la seva població habitual durant aquell cap de semana

Un dels moments més intensos va ser la interpretació de la cançó Badlands.

Alguns avanços d'aquesta edició

El No Surrender Festival farà un any més el sorteig solidari de la rèplica de la guitarra de Bruce Sprignsteen, fabricada pel lutier de les Borges Blanques, Juan Yeste. La recaptació que s'obtingui amb el sorteig de l'instrument es donarà a Acudam, entitat del tercer sector del Pla d'Urgell, dedicada a l'atenció i a la millora de la vida de les persones amb discapacitat intel·lectual.

Presentació No Surrender Festival 2019

L'acte de presentació de la tercera edició del No Surrender Festival a Cal Magí, a Vilanova de Bellpuig.

Després de l'enregistrament de Glory Days, està prevista l'actuació del grup tribut a Bruce Springsteen, Sergio Gisbert & The Jacks, una formació considerada la millor banda tribut d'Europa.

També, per segon any consecutiu, prèviament al No Surrender Festival es durà a terme el No Surrender Kids que aquest any tindrà lloc a la zona esportiva de la localitat. El diumenge 9 de juny una cinquantena de joves menors de 15 anys assajaran la cançó Glory Days sota la direcció d'Antoni Tolmos, el director artístic del festival.

Comentarios