17.01.2022 |
Territoris.cat

Sidamon clou el cicle d'activitats de Dinamització sociocultural

Imatge dels participants en la cloenda del cicle de Dinamització de sidamon
Imatge dels participants en la cloenda del cicle de Dinamització de Sidamon
Sidamon clou el cicle d'activitats de Dinamització sociocultural

L'Ajuntament de Sidamon ha finalitzat aquesta setmana el cicle d'activitats de Dinamització Sociocultural, que es van iniciar el passat mes de desembre. Una iniciativa que sota la coordinació de la tècnica de Dinamització ha organitzat diferents activitats culturals, socials i de lleure.

Taller de orelletes en les activitats de Dinamica de SidamonEls organitzadors tenien com a objectiu la participació de la ciutadania, i per aquest motiu el programa va incloure activitats variades per aconseguir l'interès del veïnat. Tallers gastronòmics recuperant la tradició de les postres típiques de la Festa Major de Sidamon, com són les orelletes, tallers de reciclatge on han elaborat sabó de casa, taller de centres de taula per guarnir els àpats de les festes de Nadal, també activitats de memòria, entre altres, han completat el cicle.

Les jornades van acabar amb un berenar al local social amb la presència de totes les persones que han participat en les diverses activitats

A finals de març també van finalitzar les activitats dels diumenges a la tarda organitzades per l'Ajuntament i adreçades a totes les famílies del municipi. Ho van fer amb una gimcana pels carrers del poble havent de superar diverses proves fins a arribar al local social on els esperava un bon berenar.

Sidamon clou el cicle d'activitats de Dinamització sociocultural
comentaris