18.07.2018 |
Territoris.cat

No Surrender Festival de Vilanova de Bellpuig tindrà segona edició

Participants en el No Surrender Festival de Vilanova de Bellpuig 1
Participants en el No Surrender Festival de Vilanova de Bellpuig 1
No Surrender Festival de Vilanova de Bellpuig tindrà segona edició

Els impulsors del No Surrender Festival de Vilanova de Bellpuig han anunciat oficialment aquest dijous una segona edició del festival per als dies 29 i 30 de juny de 2018. L'objectiu serà novament aplegar el màxim nombre de persones interpretant en directe una cançó de Bruce Springsteen, enregistra-la en vídeo, i enviar-li a l'artista.

Participants en el No Surrender Festival de Vilanova de BellpuigSegons ha explicat l'impulsor de la iniciativa Josep M. Pons, tan ell com els col·laboradors no ens hem pogut resistir a la temptació de tornar-hi pel suport que els ha donat la gent i també per la gran quantitat de missatges que han rebut demanant-los que ho tornessin a organitzar.

El vídeo gravat l'estiu passat de la cançó No Surrender supera les 300.000 visualitzacions a Youtube i per al 2018 encara no està decidit al 100% el tema que s'interpretarà però si que s'incorporaran instruments de vent a part de les bateries, guitarres, baixistes, teclats i veus

El comité organitzador del Festival de Vilanova de BellpuigDes de l'Estoneta, el bar-restaurant que regenta Josep Maria Pons, explica que després d'organitzar el No Surrender Festival els passats 7 i 8 de juliol els va quedar un cert mal gust de boca per la pluja que va caure a darrera hora del dissabte i va obligar a suspendre les actuacions previstes per a la nit, una vegada ja s'havia enregistrat la interpretació de la cançó No Surrender amb la participació de 1.004 persones. Això i el fet que han rebut el suport de molta gent que els ha traslladat missatges demanant-los que ho tornessin a muntar, ha motivat en Josep Maria i el seu equip a treballar ja en una segona edició d'aquest festival per al 2018

Manuel Fuentes&Sping's Team en el No Surrender Festival 2El nom del festival serà el mateix, però amb un 2 al costat, i es canviarà la cançó. Encara no està decidida al 100%, tot i que fa unes setmanes, a través de les xarxes socials, van fer una mena de referèndum per escollir entre tres temes diferents de Bruce Springsteen: Badlands, Born to run i Glory days. El guanyador va ser Badlands però Josep Maria Pons explica que encara han d'acabar de parlar amb Antoni Tolomos, que repetirà com a director d'aquesta macro banda, per decidir si és possible o no adaptar-lo.

El que està clar, és que a les bateries, guitarres, teclats, baixistes i veus s'hi incorporaran el 2018 els vents.

Un dels objectius que s'han marcat per a l'edició de l'any que ve, que tindrà lloc els dies 29 i 30 de juny, ha estat professionalitzar el festival, sobretot en l'apartat dels comptes, ja que l'any passat no ho vam tenir prou controlat i hi va haver unes petites pèrdues que voldríem que aquest any no hi fossin'', matisa Pons. En qualsevol cas, recorda que l'organització d'aquest esdeveniment va a càrrec d'un ''grup d'amics que ho fa amb tot el cor.

Lliurament de la recaptació del Festival a l'ONG Open ArmsLa segona edició del No Surrender Festival, tindrà com a convidats d’honor a The Blood Brothers, la banda europea més reconeguda de tribut a Bruce Springsteen. Nascuda a Florència el 2013 a partir d’una idea de Francesco Zerbino, s’ha convertit en un referent en la interpretació de cançons del BossThe Blood Brothers, que agafa el nom d’una cançó de Springsteen, està formada per músics que col·laboren a Europa i als Estats Units d’Amèrica.

Durant la primera edició del No Surrender Festival, el caricaturista i il·lustrador de la revista satírica El Jueves, Joan Vizcarra, va fer una caricatura de Bruce Springsteen que es va subhastar, destinant-ne els fons a l’ONG Proactiva Open Arms. L’organització va fer entrega aquest dimecres de la recaptació a aquesta ONG.

Comentarios