17.10.2021 |

QUÈ LLEGIR AQUEST SANT JORDI?

Impremta - Llibreria Martí (Les Borges Blanques) ens recomana...

Seràs el que vulguis ser--La llegenda de Sant Jordi- Impremta Martí
Impremta - Llibreria Martí (Les Borges Blanques) ens recomana...

Impremta - Llibreria Martí és un establiment de Les Borges Blanques amb més de 90 anys d’història, fundat per l’impressor Víctor Martí Esqué l’any 1930.  Avui, continua el seu treball la Montse Martí, la tercera generació de la família de llibreters i impressors.

L’establiment, situat al bell mig de la població, ofereix servei d’impremta, copisteria, articles d’oficina i material escolar, i també és un punt pick-up de paqueteria

En l’espai dedicat a la llibreria, un públic fidel i entusiasta del llibre infantil i juvenil mira i remena les propostes literàries i novetats, en les que la Montse Martí s’ha especialitzat, destacant la nova fornada de grans il·lustradors que han inspirat llibres i contes genials i preciosos, quelcom que ella valora especialment per la fascinació que suscita en els infants. 

Impremta Martí-fotoEntre les moltes recomanacions que us faran, dos dels títols que Impremta – llibreria Martí proposen especialment per aquest Sant Jordi són: 

seras-el-que-vulguis-ser

  • Seràs el que vulguis ser (Sandra Alonso / Publicat per El Cep i la Nansa):

En Nico no deixa de rumiar què serà quan sigui gran. Un dia vol ser infermer i l'altre decideix que serà astronauta. L'únic que té clar és que, tal com li diuen sempre, quan arribi el moment, serà el que vulgui ser. 

  • La Llegenda de Sant JordiLa llegenda de Sant Jordi (Lluís Farré / publicat per Combel editorial):

L'aventura llegendària de Sant Jordi, el nostre patró. El cavaller més popular de la nostra cultura presentat ara en un conte amb escenes espectaculars, desplegables i textos rimats amb molt sentit de d’humor. El millor regal per aquest Sant Jordi! 

impremta martí - logo-1Carrer Indústria, 3

Tel. / Fax 973 142132

25400 Les Borges Blanques                       [email protected]

Impremta - Llibreria Martí (Les Borges Blanques) ens recomana...
comentaris