27.10.2021 |

QUÈ LLEGIR AQUEST SANT JORDI?

Llibreria Abacus (Lleida i Golmés) ens recomana...

Amanda Black- Jo era el món- Abacus
Llibreria Abacus (Lleida i Golmés) ens recomana...

L’any 1968, un grup de mestres, pares i mares de Barcelona s’organitza per proveir-se, en les millors condicions de qualitat i preu, de material pedagògic escolar de qualitat i especialitzat per a l’escola, la família i el consum cultural. Abacus LleidaNeix d’aquesta manera Abacus cooperativa, una entitat que avui aglutina prop de 900.000 socis i sòcies de consum i més de 500 socis i sòcies de treball, amb la voluntat de transformar l’experiència i el consum cultural, educatiu i de lleure de manera col·laborativa, responsable i sostenible. Abacus és una cooperativa on es comparteix la propietat i es repercuteixen els beneficis, tot ampliant l’impacte social. La coopoerativa compta amb més de 46 establiments a Catalunya, València i Balears, on s'hi pot trobar gran varietat de productes: llibres, joguines, papereria i manualitats, llibres per adults i infantils, tèxtil escolar i fins i tot tecnologia. Abacus Golmés

Per aquest Sant Jordi, des d'Abacus Lleida i Golmés, on també disposen de llibres signats per l'autor especialment per la diada, ens recomanen:

  • Una herència perillosa (Amanda Black) (Juan Gómez-Jurado / Bárbara Montes / Publicat per B de Block)

La nova sèrie middle grade de l'autor de thriller més venut en l'actualitat.«El seu final és el teu principi.»BL21309El mateix dia que l'Amanda fa tretze anys rep una carta misteriosa que canviarà la seva vida. I de quina manera. De viure quasi en la misèria, ella i la seva tieta Paula s'instal·laran a una mansió gegant i laberíntica que ha pertanyut a la família Black durant generacions. Com si no fos suficient, el cos de l'Amanda comença a manifestar habilitats insospitades i esbrina que ha de prendre possessió d'un llegat familiar apassionant, secret i perillós, pel qual haurà de començar a entrenar-se immediatament.

Estarà l'Amanda a l'alçada del que s'espera d'ella? Del que els seus pares, i tots els Black abans d'ells, varen lluitar per perpetuar i protegir?

  • Jo era el món (Marc Artigau i Queralt / Publicat per Ediciones Destino)

La desaparició misteriosa de l’Ariadna, una adolescent de disset anys, en un poble anomenat Arveda, desencadenarà les reaccions dels seus familiars i amics en un ambient asfixiant on res no és el que sembla. portada_jo-era-el-mon_marc-artigau-i-queralt_202011260925

 «Soc aquesta llarga acumulació d’angoixes. Soc les parpelles obertes mirant el cel estrellat. Soc una glopada de fàstic. Soc minúscula. Engruna. Formiga. Un gargall. Soc la dolenta de tots els contes. Soc fang. Un truc de màgia. Soc vella per dins. Soc vella. Soc i em moriré».

L’escriptor i dramaturg amb arrels a les Garrigues publica nova novel·la després de rebre el premi Josep Pla 2019 amb La vigília i reflexiona sobre el dret a fugir i la capacitat de reconstruir-nos.

45x15_logo Roser

Lleida Façana Abacus

ABACUS LLEIDA

Rambla d’Aragó, 14

Tel. 973 279710

25002 Lleida

                                                   Golmés façana AbacusABACUS GOLMÉS

Av. Europa, 2

Tel. 973 114083

25241 Golmés

  • Instagram: @abacuscoop

Llibreria Abacus (Lleida i Golmés) ens recomana...
comentaris