24.06.2018 |
Territoris.cat

Cervera inicia les obres al carrer Santa Anna i la plaça Sant Miquel

Tancat el pas de vehicles de la plaça Universitat cap al carrer Santa Anna i també l’accés a la plaça Santa Anna des del carrer Hospital

Darrera fase del projecte d'1,5% Cultural i Foment del Turisme, que urbanitza el tram urbà del camí de Sant Jaume al seu pas per Cervera
Darrera fase del projecte d'1,5% Cultural i Foment del Turisme, que urbanitza el tram urbà del camí de Sant Jaume al seu pas per Cervera
Cervera inicia les obres al carrer Santa Anna i la plaça Sant Miquel

Aquest dimecres 8 de febrer han començat els treballs de remodelació de la plaça Sant Miquel i el carrer Santa Anna de Cervera, amb els quals es dóna continuïtat a les obres que s’executen a la plaça Santa Anna des del passat 16 de gener, un projecte de remodelació que es preveu finalitzat al juliol.

Les obres de remodelació es preveu finalitzin al juliol

A causa de les obres està tancat el pas de vehicles de la plaça Universitat cap al carrer Santa Anna i també l’accés a la plaça Santa Anna des del carrer Hospital (el túnel de sota el Casal de Cervera). L’accés a peu dels veïns als seus habitatges queda garantit en tot moment, segons han explicat des de la Paeria.
Cervera inici obres carrer Santa Anna i plaça Sant Miquel 1 texte

Els treballs en aquesta zona del centre comercial de la ciutat corresponen a la darrera fase del projecte d'1,5% Cultural i Foment del Turisme, que urbanitza el tram urbà del camí de Sant Jaume al seu pas per Cervera, des del carrer General Güell fins al carrer Sant Magí.

Les obres a la plaça Sant Miquel també donen continuïtat a la remodelació de la plaça Universitat, que es va acabar l’any 2014.

El projecte de l’1,5% Cultural i Foment del Turisme a Cervera ha comportat la urbanització dels carrers Santa Maria, Sant Domènec, Sant Magí i les places Sant Domènec i Sant Magí. També s’actua al carrer General Güell, que està previst acabar aquest mes de febrer. Les obres de l’1,5% Cultural les executa l’empresa ACSA – Sorigué, que és adjudicar el projecte per un import d’1.504.707 euros.

Comentarios