25.06.2018 |
Territoris.cat

Cervera es prepara per ser la capital de la Cultura Catalana 2019

El paer en cap Ramon Royes i la dissenyadora Eva Guasch
El paer en cap Ramon Royes i la dissenyadora Eva Guasch
Cervera es prepara per ser la capital de la Cultura Catalana 2019

Cervera es prepara per assolir la capitalitat cultural de Catalunya del 2019 presentant la imatge corporativa que acompanyarà la commemoració, una proposta que va sorgir de la convocatòria de la Paeria de la capital de la Segarra, obra de la dissenyadora Eva Guasch.

Segons l'autora, el logotip conté quatre lletres C (Cervera, capital, cultura i catalana), amb les que ha creat un element visual, una flor, amb un punt al mig, que representa el centre de trobada; mentre que l'element blanc de les lletres seria una brúixola.

El logotip és de color blau, tot i que també s'ha adaptat als colors verd, groc i vermell, que representen quatre tonalitats de la Segarra a les diferents estacions de l'any

Aquest 2017, Reus ostenta la capitalitat de la cultura catalana, l'any 2018 recaurà en Manresa, que cedirà el testimoni a Cervera, la ciutat més petita en nombre d'habitants que ostentarà aquesta distinció.

La presentació de la imatge de Cervera, capital de la cultura catalana 2019 ha tingut lloc aquest dilluns a la Paeria de Cervera, amb la participació de paer en cap, Ramon Royes; el regidor de Cultura, Jaume Rossich; el president de Capital de la Cultura Catalana, Xavier Tudela; i de la dissenyadora que ha creat el logotip, Eva Guasch.

La capital de la Segarra esdevindrà el 2019 la ciutat més petita en nombre d'habitants que esdevé capital de la cultura catalana. Segons el president de la Capital de la Cultura Catalana, Xavier Tudela, aquest fet no serà cap inconvenient perquè veu molta implicació de la Paeria de Cervera i també de les entitats de la ciutat. Segons la seva experiència, la capitalitat és un èxit quan s'implica el conjunt de la ciutat.

L'alcalde de Cervera, Ramon Royes, ha destacat el reforç de la marca de ciutat, Cervera, com a ciutat de cultura. També ha remarcat que a Cervera, s'organitzen esdeveniments de moltíssima qualitat en proporció al nombre d'habitants.

Comentarios
Entrando en la página solicitadaSaltar publicidad