20.06.2018 |
Territoris.cat

La companyia Blaugrana Scena guanya el 'Buscatalents' de Massoteres

Els culpables de la setena edició de Buscatalents de Massoteres
Els culpables de la setena edició de Buscatalents de Massoteres
La companyia Blaugrana Scena guanya el 'Buscatalents' de Massoteres

La companyia Blaugrana Scena es va adjudicar el primer premi del Concurs Buscatalents de Massoteres, un certament dedicat al teatre i monòlegs, impulsat per l'Associació de joves local. Amb la representació de l'obra Júlia, la filla de Jim Hawkins, interpretada pels guanyadors, es va cloure la setena edició del certament cultural de La Segarra, el diumenge 4 de juny.

Representacions de la setena edició de Buscatalents de Massoteres 1Cal recordar que l'edició d'enguany ha estat protagonitzada pel naixement del grup de teatre Massots, amb un debut excel·lent dels jactors locals que en formen part, representant l'obra El Valerós Cavaller Sant Jordi, un original guió sobre la llegenda de Sant Jordi, que han dut a terme els actors segarrencs.

L'associació de Joves que presta tot el seu suport per la projecció del concurs estan satisfets del talent teatral que hi ha a la comarca

L'alcalde de Massoteres, Miquel Àngel Marina, va valorar positivament l'edició del Buscatalents que s'acull any rere any amb molta il·lusió. L'associació de Joves que presta tot el seu suport per la projecció del concurs estan satisfets del talent teatral que hi ha a la comarca. Agraeixen la participació i el suport de tots els participants per fer possible la 7a edició del concurs de teatre i monòlegs amateurs que es fa a Massoteres.

El Buscatalents compta amb el suport del Consell Comarcal, des de l'Oficina Jove, la Diputació de Lleida i l'Institut d'Estudis Ilerdencs a Lleida.

Comentarios