25.02.2021 |
Territoris.cat

Cervera trasllada de data i ubicació la sisena edició de la Fira del Pa i el Cereal

Els patis de la Universitat aplegaran al voltant de seixanta expositors, que s'ubicaran en unes noves casetes de fusta.

Presentaciò de la Fira del Pa i el Cereal  que se celebrarà el 3 i 4 de luny
Presentaciò de la Fira del Pa i el Cereal que se celebrarà el 3 i 4 de luny
Cervera trasllada de data i ubicació la sisena edició de la Fira del Pa i el Cereal

La Paeria de Cervera ha presentat aquest dilluns la programació firal pel pròxim mes de juny, concretament els certàmens Fira Pa i el Cereal i Nomad Festival que se celebraran del 30 de maig al 4 de juny a la plaça Universitat. La proposta firal comptarà amb una seixantena d'expositors i més de quaranta activitats. L'acte de presentació ha estat presidit pel paer en cap Ramon Royes, acompanyat de la regidora de Promoció Econòmica, Ainhoa Barrionuevo.

Visita de les autoritats  al certamen 2016 de Fira del Pa i el CerealEl paer en cap, Ramon Royes, ha justificat el canvi de data del certamen, que passa al juny perquè no hi ha tantes probabilitats de pluja. Ha destacat el retorn de la Fira al centre de la ciutat, a la Universitat, i noves iniciatives com Ganes de pa amb tomàquet als restaurants i el lliurament del Premi Panarra a una entitat solidària.

La regidora de Promoció Econòmica, Ainhoa Barrionuevo, ha destacat que la Fira comparteix espai al centre amb el segon Nomad Festival. Ha presentat el Pa de tempesta, enguany elaborat pel Forn Salvador de Cervera, guanyador l'any passat del concurs del millor pa de la Fira. Ha anunciat que l'ONG Proactiva Open Arms rebran el primer Premi Panarra, dotat amb 1.500 euros. També ha presentat un nou producte de marxandatge de Cervera que es començarà a vendre durant la Fira: una samarreta amb el perfil de la ciutat i retoladors per pintar-la. El producte ha estat elaborat i presentat pel Centre Ocupacional l'Espígol.

Cervera trasllada de data i ubicació la sisena edició de la Fira del Pa i el Cereal
comentaris