10.05.2021 |

Guissona estrena postals il·lustrades per promocionar la vila

foto premsa
Les noves postals de Guissona de la il·lustradora local Marta Casals.
Guissona estrena postals il·lustrades per promocionar la vila

Carrers del nucli antic amb l'Ateneu en primer pla, llocs emblemàtics com les fonts i safareigs, el Museu amb les seves peces destacades, el pes de l'activitat arqueològica i la força de la seva gent i entitats són els protagonistes de les noves postals i làmines de Guissona.

La iniciativa ha sorgit de la regidoria de Turisme de l'Ajuntament de Guissona i el Museu Eduard Camps amb l'objectiu de renovar la imatge promocional i turística de la vila i, a la vegada, reforçar i establir lligams amb el mateix patrimoni, llegat històric i sentiment de pertinença i respecte per la diversitat cultural.

Les postals han estat confeccionades per la il·lustradora local Marta Casals i es presenten en tres formats diferents (10 x 15, 15 x 20 i 21 x 29) per utilitzar-les com a postal o làmina decorativa. N'hi ha fins a sis de diferents i es podran comprar, individual o en conjunt, al Museu de Guissona i a la Llibreria  Issauna  de Guissona. En un futur es preveu ampliar la col·lecció “Guissona de postal”.
 

Guissona estrena postals il·lustrades per promocionar la vila
comentaris