09.05.2021 |
Territoris.cat

L'Aquelarre de Cervera, guardonat amb el Premi Enderrock de Reconeixement a la Indústria Musical

La recollida del premi, per part de les autoritats cerverines, va tenir lloc el dimarts 13 de febrer a l'Antiga Fàbrica Estrella Damm de Barcelona
 

aquelarre
Les autoritats cerverines durant la rebuda del Premi Enderrock
L'Aquelarre de Cervera, guardonat amb el Premi Enderrock de Reconeixement a la Indústria Musical

Enderrock va lliurar, el passat dimarts 13 de febrer, el premi a l’Aquelarre de Cervera com a mostra de reconeixement a la festa del foc i la música que l’any 2017 va celebrar el 40è aniversari.

Es tracta d’un reconeixement als 40 anys d’una festa de base popular que ha realitzat una gran tasca en la promoció i difusió de la música i la cultura catalana.

El lliurament del premi va anar a càrrec de Lluís Gendrau, director editorial del Grup Enderrock

Aquest premi està dedicat a tota la gent que ha estimat i estima l’Aquelarre, l’Assemblea de Joves de 1978, La Matraca, entitats, directors artístics, professionals, espònsors, treballadors públics com les tècniques de l’Aquelarre, brigada municipal, Policia Local, Mossos d’Esquadra, Bombers, serveis mèdics, Generalitat, Diputació i tots aquelles persones anònimes que fan possible la festa”, va afirmar el paer en cap, Ramon Royes.

El reconeixement contenia un text que explicava i definia l’Aquelarre des dels seus origens, que es remunten al 1978, i fins l'actualitat, quan la festa s’ha consolidat com a esdeveniment cultural i festiu de primer ordre a les Terres de Ponent.

Els vuit guardons anuals de reconeixement a la Indústria Musical Catalana van ser per a la festa del foc i la música de l’Aquelarre de Cervera (40 anys); l’emissora Catalunya Música (30 anys); la Fundació SGAE (20 anys); els segells Propaganda pel Fet! (20 anys) i Satélite K (20 anys); els festivals Tradicionàrius (30 anys) i Euskal Herria Sona (20 anys); i l’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC) (15 anys).

L'Aquelarre de Cervera, guardonat amb el Premi Enderrock de Reconeixement a la Indústria Musical