25.06.2018 |
Territoris.cat

Periodistes francesos del sector turístic visiten la Segarra

El conseller comarcal Vicenç Roig amb els periodistes francesos
El conseller comarcal Vicenç Roig amb els periodistes francesos
Periodistes francesos del sector turístic visiten la Segarra

Periodistes de la revista francesa especialitzada en turisme CAP Catalogne, loisirs et escapades en pays catalan, van visitar aquest dilluns l'Àrea de Turisme del Consell Comarcal de la Segarra amb la finalitat d'obtenir informació per fer un reportatge sobre la comarca.

La periodista Marie Riera i el fotògraf Hugues Argence, han fet una estada de dos dies a la Segarra per tal de poder elaborar el dossier central del proper número de la revista. El primer dia van visitar Cervera i la seu del Consell Comarcal de la Segarra on van recollir informació de la comarca i van realitzar una entrevista al conseller comarcal de turisme. El segon dia van visitar la ruta dels Castells del Sió, Guissona i el nord de la comarca.

El reportatge dedicat a la Segarra serà ampli i es parlarà de la història, patrimoni, rutes, tradicions, festes i gastronomia comarcals. També inclourà l'entrevista a Vicenç Roig, conseller comarcal de turisme, que hem comentat

La revista CAP Catalogne s'edita en francès, destinada a un públic de classe mitja/alta, té una periodicitat mensual amb una tirada de 45.000 exemplars repartits a quioscs, oficines de turisme, subscriptors, allotjaments... L'objectiu d'aquesta publicació és parlar al públic francès (especialment al de la Catalunya Nord) dels destins turístics a Catalunya.

Comentarios
Entrando en la página solicitadaSaltar publicidad