25.01.2021 |
Territoris.cat

Punt final al cicle cultural Capvespres a la Romana de Guissona

Es tracta d'una edició especial d'aquesta trobada, marcada per la situació actual i l'anul·lació del Mercat Romà de Iesso, previst pel dissabte
Punt final al cicle cultural Capvespres a la Romana de Guissona

El passat diumenge 19 de juliol, Guissona va veure concloure el seu cicle cultural Capvespres a la Romana.

Aquesta edició va començar el dilluns 13, però a causa de les inclemències meteorològiques es va aplaçar la proposta pel diumenge de la mateixa setmana.

El dimarts 14, César i Cleòpatra van sortir sota quatre gotes, amb el seu discurs, escortats pels seus legionaris i acompanyats del gegant Bacus, per saludar a totes i tots els Iessonencis. Seguidament el duo de guitarres format per Maria Ribera i Jordi Sàbat, van presentar un repertori musicsl modernista, noucentista i avantguarda.

guissona02

Dimecres 15 va ser el torn de Patricia Mc-Gill i Carles Alcoy, que van recrear dos personatges romans, Giulia Balbilla i Caius Juli César, apropant-se al públic per explicar la seva vida més íntima.

El dijous 16, la plaça Major es va omplir de gom a gom per escoltar els temes d'en Joan Pons, el Petit de Cal Eril, qui interpretava el seu últim àlbum 'Energia fosca'.

La Jove companyia de dansa Montse Esteve va oferir el dissabte 18 un espectacle de petit format de dansa mesclat amb la poesia amb Joan Margarit.

Diumenge al vespre va ser el torn de la música d'Ethan Barea, un guissonenc que amb la seva veu i guitarra ens va oferir música catalana, espanyola i internacional amb versions acústiques del pop més actual.

Alea teatre va ser la companyia que va cloure els capvespres, amb una venda d'esclaus molt selectiva i de nivell, i on els iessonencis hi van col·laborar, oferint tot el que tenien.

guissona03

Punt final al cicle cultural Capvespres a la Romana de Guissona
comentaris