11.12.2019 |
Territoris.cat

La Segarra posa en marxa per segon any el programa Joves per l’Ocupació

Adreçat a joves desocupats entre 16 i 25 anys, el projecte el realitzen simultàniament les comarques de l'Urgell i la Segarra

La Segarra posa en marxa per segon any el programa Joves per l’Ocupació

CARTELL JOVES PER L' OCUPACIÓEl Consell Comarcal de la Segarra posa en funcionament novament Joves per l’Ocupació, un programa d’experiència professional per a l’ocupació juvenil a Catalunya liderat pel Departament d’Empresa i Ocupació i que té com a principal finalitat combinar accions d’orientació, tutorització i seguiment individualitzat per a joves desocupats entre 16 i 25 anys per tal d’inserir-los en el món laboral, o bé, potenciar el seu retorn al sistema educatiu.

A la passada edició, entre les dues comarques van trobar feina 21 joves

Per poder formar part d’aquest programa els joves cal que estiguin inscrits a la Garantia Juvenil que el mateix Consell Comarcal posa a l’abast dels joves a través d’una tècnica ubicada a l’Oficina Jove. A partir del programa el jove rep formació remunerada i experiència professional durant 6 mesos.

Com en l’edició anterior el programa el realitzen les dues comarques simultàniament, Urgell i Segarra. Pel que fa a la Segarra els joves interessats es poden inscriure al Consell Comarcal de la Segarra a l’àrea de promoció econòmica. El termini és fins al 15 de febrer. A la passada edició més de 10 joves de la Segarra van poder trobar feina a la comarca, 21 entre les dues comarques.

Comentarios