25.06.2018 |
Territoris.cat

Alcarràs dóna la benvinguda a 25 joves que participaran en un camp de treball a la vila

Durant el mes de juliol col·laboraran en la rehabilitació de pisos d'usuaris dels serveis socials

Imatge de grup dels joves que participaran en el camp aquest mes de juliol
Imatge de grup dels joves que participaran en el camp aquest mes de juliol
Alcarràs dóna la benvinguda a 25 joves que participaran en un camp de treball a la vila

Vint-i-cinc joves d'arreu de Catalunya, d'entre 14 i 17 anys, van arribar diumenge a Alcarràs per participar en un camp de treball que organitza la Direcció General de Joventut del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies, que gestiona la Fundació Escolta Josep Carol i que compta amb el suport de l'Ajuntament. Aquestes persones col·laboraran en la rehabilitació de pisos d'usuaris dels serveis socials. Entre les tasques assignades estan: buidar i netejar pisos, retirar mobiliari, pintar, així com realitzar petites reparacions. A més, tots ells faran un treball de sensibilització del quart món. L'alcalde d'Alcarràs, Miquel Serra, va rebre els joves dilluns, acompanyat pel regidor de Joventut i tinent d'alcalde, Santi Pelegrí, i la coordinadora de Joventut de Lleida, Esperança Casas.

Entre les tasques assignades estan: buidar i netejar pisos, retirar mobiliari, pintar i realitzar petites reparacions

Fins al 16 de juliol, dia que finalitza l'activitat, els joves realitzaran diverses tasques de rehabilitació en diversos pisos del municipi de persones en situació de vulnerabilitat, bàsicament pintura i manteniment, tot implicant els participants directament en la millora de les condicions d'habitabilitats d'aquests pisos, segons han informat els responsables. I no sols això, els participants també realitzaran activitats complementàries per conèixer l'entorn, com la Ruta del Patrimoni, per conèixer la història del municipi, i diverses visites a camps de fruita, horts socials i a la cooperativa d'Alcarràs. El dissabte 15 de juliol també participaran en el muntatge de la Nectarina Atlètica.

El camp de treball duu el nom de Coopera amb Alcarràs. Aquesta tipologia de camp de treball en l'àmbit social, ja s'ha realitzat en altres municipis com Lleida, Mollerussa, Reus i Barcelona.

Comentarios
Entrando en la página solicitadaSaltar publicidad