19.06.2018 |
Territoris.cat

La ruta 'Alcarràs Florit' incorpora una visita al Centre d'Interpretació del Món Rural i un esmorzar amb fruita al camp

Participants en edicions anteriors en la ruta Alcarràs Florit
Participants en edicions anteriors en la ruta Alcarràs Florit
La ruta 'Alcarràs Florit' incorpora una visita al Centre d'Interpretació del Món Rural i un esmorzar amb fruita al camp

 

Alcarràs ultima els preparatius per la cinquena edició de la ruta de patrimoni Alcarràs Florit, una iniciativa que tindrà lloc els dies 10 i el 17 de març. La convocatòria del municipi del Segrià consisteix en una ruta pel territori, que sortirà de la plaça del Mercat, oferint als participants la possibilitat de gaudir del paisatge, l'entorn dels fruiters florits i el patrimoni arquitectònic i històric del municipi.

L'activitat continuarà amb un esmorzar entre fruiters a l'Alzina Centenària d'Alcarràs, un espai on un tècnic en agronomia de Fruits de Ponent explicarà el procés de floració. Però això no és tot. Ja que al migdia, diversos restaurants de la població oferiran el 'Menú Alcarràs Florit', una proposta elaborada amb fruita.

En el decurs de la jornd es durà  terme una visita guiada al Centre d'Interpretació del Món Rural, un equipament recentment estrenat que s'uneix a partir d'aquest any a les rutes de patrimoni Alcarràs 

Els interessats en participar en aquesta iniciativa s'han d'inscriure prèviament al Centre Cultural Municipal Lo Casino d'Alcarràs, fins dos dies abans de cada ruta, i pagar els 2 euros que val l'activitat, que inclou l'autocar, l'esmorzar, la visita guiada pel terme i l'entrada del Centre d'Interpretació del Món Rural.

Cal recordar que pels amants de la fotografia s'ha convocat el cinquè Concurs de Fotografia a Instagram #AlcarràsFlorit18. Tots els participants tenen l'oportunitat de publicar les seves fotos en aquesta xarxa amb el hashtag creat per a l'ocasió, per mostrar a la societat l'espectacular paisatge que creen els arbres fruiters en flor.

Comentarios