20.02.2019 |
Territoris.cat

El descens en piragua de Torres de Segre a Seròs celebra la seva edició més solidaria

Participants a la darrera edició del Descens Popular
Participants a la darrera edició del Descens Popular
El descens en piragua de Torres de Segre a Seròs celebra la seva edició més solidaria

Torres de Segre, Soses, Aitona i Seròs s’han tornat a unir per celebrar el Descens Popular en Piragua que enguany es durà a terme el diumenge 19 d’agost. La darrera edició va aconseguir  congregar mig miler de participants, nombre que esperen superar aquest any.

El riu Segre serà el gran protagonista de la jornada que es completarà també amb un descens amb bicicleta, paral·lel al recorregut en piragua. Tots els participants es trobaran a les 9 del matí al mirador de la presa de Torres de Segre, on es repartiran els dorsals i es farà un esmorzar popular. A les 10.45 es donarà el tret de sortida al descens de 18 kilòmetres, amb una aturada a Aitona, que està previst que arribi a les 13 hores a Seròs.

Els ajuntaments habilitaran un servei d’autocar que permetrà als participants desplaçar-se a Torres de Segre i retornar al seu poble després del dinar de germanor.

L’edició d’enguany té, a més, un component solidari amb la donació d’1 euro de cada inscripció a l’AFANOC (Associació de Familiars i Amics de Nenes Oncològics de Catalunya) per combatre el càncer infantil.

Les inscripcions es podran fer des del dilluns 23 de juliol fins al divendres 3 d’agost als ajuntaments. El preu de les inscripcions és de 25 euros per a la baixada en piragua i de 6 per a la ruta en BTT. En ambdós casos s’inclou l’esmorzar, el dinar, l’entrada a les piscines de Seròs i el servei d’ambulància. En el cas de les piragües, també s’inclou l’autocar, el material de piragüisme i l’assegurança.

Comentarios