25.02.2021 |
Territoris.cat

Els alumnes de les Escoles Especials de la Diputació, amb la Marató de TV3

Els centres compten actualment amb 82 alumnes que requereixen una educació i una atenció especials

Escoles Especials Diputacio portada
La tradicional parada s'ha muntat un any més amb diferents objectes artesanals
Els alumnes de les Escoles Especials de la Diputació, amb la Marató de TV3

Els alumnes de l’Escola d’Educació Especial de la Diputació de Lleida “Llar de Sant Josep” han muntat un any més la tradicional parada amb diferents objectes artesanals en benefici de la Marató de TV3, que aquest any està dedicada a la diabetis i l’obesitat.

El president de la Diputació de Lleida, Joan Reñé, ha visitat la parada situada a l’exterior de l’edifici de la Diputació de Lleida i ha felicitat els alumnes i professors de les Escoles Especials per l’esforç i el treball en l’elaboració dels objectes que es venen en benefici de la Marató de TV3.

Actualment, les Escoles Especials compten amb 82 alumnes, 4 dels quals s’han incorporat aquest mes de desembre. El centre, que es troba al Complex de la Caparrella a Lleida, atén nens i nenes que requereixen una educació i una atenció especials.

En aquests moments, ja han finalitzat els treballs de la segona fase d’habilitació de la Sala multisensorial, on gairebé la meitat dels alumnes segueixen tractaments i realitzen activitats per treballar les sensacions i la percepció a través de materials y objectes estimulants.

Els alumnes de les Escoles Especials de la Diputació, amb la Marató de TV3
comentaris