17.09.2021 |

Les entitats de dones de Lleida treballen en el programa d'actes pel 8M

En els pròxims dies s’acabarà de tancar el document amb les activitats que es duran a terme, adaptades a la situació sanitària actual

La manifestació del 8M a Lleida convocada per Marea Lila
La manifestació del 8M del 2020 a Lleida convocada per Marea Lila
Les entitats de dones de Lleida treballen en el programa d'actes pel 8M

El Plenari de les entitats de dones de Lleida està treballant en el programa unitari d’actes per commemorar el 8 de març, Dia Internacional de les Dones. La Regidoria d’Educació, Cooperació, Drets Civils i Feminismes està coordinant les accions per elaborar un programa conjunt amb activitats de sensibilització ciutadana en favor dels drets de les dones. Enguany, la celebració haurà d’adaptar-se a l’actual situació sanitària, per la qual cosa les activitats hauran de preveure les restriccions i mesures preventives corresponents.

Les entitats ja han fet arribar les propostes dels actes que volen dur a terme per ajustar-les al programa, tot i que encara hi ha uns dies per presentar-ne de noves. En els pròxims dies s’acabarà de tancar el document que inclourà el conjunt d’activitats que es faran amb motiu del 8M a Lleida, com l’acte institucional i lectura del manifest, la jornada Dones i Emprenedoria o el lliurament de guardons del XIV Premi Mila de Periodisme per a la Igualtat de Gènere a Lleida.

La jornada D&E Dones i Emprenedoria promourà la formació continuada, l’intercanvi d’experiències i el foment del lideratge i el talent local femení en el món empresarial.

Com va explicar la tinent d’alcalde i responsable de l'àrea, Sandra Castro, la commemoració d’aquest 2021 es planteja amb un doble repte: d’una banda, seguir amb les conviccions per assolir major igualtat de gènere a la ciutat malgrat les dificultats del moment, i de l’altra, dissenyar actes en petit format o telemàtics per trametre aquesta fortalesa davant les desigualtats encara existents.

Les entitats de dones de Lleida treballen en el programa d'actes pel 8M
comentaris