03.08.2021 |
Territoris.cat

Inauguren la tercera edició de la Ruta de Patrimoni Alcarràs en Fruit

Ruta de Patrimoni Alcarràs en Fruit edició del 2017 intrior
Ruta de Patrimoni Alcarràs en Fruit edició del 2017
Inauguren la tercera edició de la Ruta de Patrimoni Alcarràs en Fruit

Alcarràs inaugura aquest dijous set de juny la tercera edició de la Ruta de Patrimoni Alcarràs en Fruit, una sortida pels conreus del terme que inclou un esmorzar típic de la zona; passejades a cavall entre fruiters, i un tast de melmelades artesanes, entre d'altres propostes.

Una de les experiències més atractives per als visitants serà la de poder collir la seva pròpia fruita directament de l'arbre

Ruta de Patrimoni Alcarràs en Fruit edició del 2017 TexTots els interessats en gaudir d'aquesta activitat poden inscriure's presencialment al Centre Cultural Municipal Lo Casino; per correu electrònic a [email protected]; i/o per telèfon al 973 79 57 00. El preu de la sortida és de 5 euros per persona, amb l'opció per 5 euros més d'emportar-se a casa una caixa de fruita.

Per aquest mateix dia, la Regidoria de Patrimoni Històric de l'Ajuntament d'Alcarràs ha organitzat una nova edició del Concurs Instagram Alcarràs en Fruit, un certamen en el qual només podran participar els assistents a la tercera Ruta de Patrimoni. Les fotografies solament es podran fer amb el mòbil i s'hauran de penjar en aquesta xarxa social amb el hashtag #AlcarràsFruit18 i enviar al correu [email protected]. S'han establert dos premis de 200 i 100 euros per les millors fotografies, i un detall per a tots els participants.

  

Inauguren la tercera edició de la Ruta de Patrimoni Alcarràs en Fruit
comentaris