21.04.2021 |
Territoris.cat

Omplir Down Lleida de somriures, la fita de la propera IV Milla Solidària Secà de Sant Pere

 

down lleida-interior
Omplir Down Lleida de somriures, la fita de la propera IV Milla Solidària Secà de Sant Pere

Els propers 19 i 20 de juny tenim una cita amb la solidaritat. De la mà de la IV Milla Solidària Secà de Sant Pere totes les persones que vulguin podran fer esport i col·laborar amb la reobertura de l’Associació Down Lleida.

Degut a les restriccions sanitàries encara vigents, la Milla Solidària Secà de Sant Pere ha transformat aquesta edició en un esdeveniment online. El suport de la ciutadania és més important que mai per a poder tornar a omplir Down Lleida de somriures i fer-ho amb la màxima seguretat possible. L’entitat treballa actualment per a donar oportunitats i millorar la qualitat de vida de 123 famílies amb fills i filles amb discapacitat intel·lectual.down lleida

Durant aquestes setmanes atletes com Eva Ledesma, Rosa Mari Carulla o Abderrahim El Jaafari, així com també l’olímpic Abel Antón, han mostrat el seu suport a aquesta cursa. L’àrea d’esports de l’Ajuntament de Lleida i l’Associació de Veïns del Secà de Sant Pere també recolzen aquesta iniciativa.

En l’edició d’aquest any, i com a novetat, des de l’entitat lleidatana conviden a tothom a participar-hi, fent qualsevol tipus de pràctica esportiva al carrer o des de casa. És tracta d’una prova que vol mantindré l’esperit inclusiu, on tothom hi pugui participar des de les seves capacitats i possibilitats.

Per a participar s’ha de realitzar una aportació solidària a través de la plataforma https://www.migranodearena.org/reto/21945/coronavirus-solidaritat-en-marxa i posteriorment omplir el formulari d’inscripció a la pàgina www.downlleida.org/milla2020cat. Totes les persones participants rebran un dorsal personalitzable, que hauran de dur el dia de la prova i poden compartir fotografies a les xarxes socials mostrant el seu suport a Down Lleida.

Omplir Down Lleida de somriures, la fita de la propera IV Milla Solidària Secà de Sant Pere
comentaris