20.04.2021 |
Territoris.cat

Torrefarrera recupera les 230 parades del mercat setmanal

Entre les mesures que s'han pres amb la recuperació dels espais destaca que el cobrament de les compres s'haurà de dur a terme amb targeta de crèdit, i no es permetrà l'efectiu
Mercat setmanal de Torrefarrera
Mercat setmanal de Torrefarrera
Torrefarrera recupera les 230 parades del mercat setmanal

El mercat setmanal de Torrefarrera recuperarà aquest diumenge el seu atractiu habitual, després de les restriccions provocades per la pandèmia, que el van reduir a 30 parades del sector de l'alimentació. Després de prop de quatre mesos, la convocatòria comercial reunirà en el Parc Empresarial de Torrefarrera les 230 parades habituals, per la qual cosa s'han hagut d'aplicar mesures estrictes per garantir la seguretat de paradistes i usuaris.

Mercat setmanal de TorrefarreraEntre les mesures que s'han pres destaca que el cobrament de les compres s'haurà de dur a terme amb targeta de crèdit, i no es permetrà l'efectiu, serà obligatori l'ús de mascaretes per part de tot el personal de la parada i per part dels usuaris. Les parades disposaran de gels hidroalcohòlics o desinfectants, autoritzats i registrats pel Ministeri de Sanitat, tant pels treballadors com pels clients.

També queda prohibida la distribució de bosses de plàstic als clients, cal evitar l'acumulació de brossa, els provadors han de ser usats per una sola persona i netejar i desinfectar després de cada ús, entre altres mesures

Per ajudar als paradistes econòmicament, l'Ajuntament està estudiant una bonificació a la taxa per a l'any vinent als paradistes que tinguin el pagament domiciliat.

Torrefarrera recupera les 230 parades del mercat setmanal
comentaris