El projecte ‘Fruiturisme’ d’Aitona celebra el seu cinquè aniversari

L’aniversari de ‘Fruiturisme’ s’acompanya amb l’edició d’una nova col·lecció de llibres sobre la gastronomia del préssec

fruiturisme2
photo_camera La fruita dolça, la gran protagonista de 'Fruiturisme'

Fruiturisme’, el projecte de desenvolupament turístic impulsat per l’Ajuntament d'Aitona que es basa en ressaltar la importància de la fruita dolça, compleix cinc anys. I per celebrar l'efemèride, el consistori d’aquest municipi del Segrià ha ideat una proposta molt original que recollirà i perpetuarà alguns dels secrets més suculents de la tradició local. Es tracta de l’edició d’una col·lecció de llibres de la millor cuina d’Aitona basada en el préssec, el paraguaio, la platerina i la nectarina.

En els diversos volums, s’inclouran algunes de les preparacions més saboroses basades en aquests nutritius productes, unes receptes que ha llegat la cuina aitonenca generació rere generació.

El primer volum de la col·lecció es presentarà a la vila el proper Dia Mundial del Turisme, el 27 de setembre.

Comentaris