25.06.2019 |
Territoris.cat

Una trentena d'espectacles confirmen la consolidació del Festival Circpicat

La plaça de la Natura d'Alpicat durant el Circpicat 2016 - Circpicat
La plaça de la Natura d'Alpicat durant el Circpicat 2016 - Circpicat
Una trentena d'espectacles confirmen la consolidació del Festival Circpicat

Fins a 30 representacions de 22 companyies formaran part de la nova edició dell Festival Circpicat d’Alpicat. El festival, organitzat per l’ajuntament del municipi, tindrà lloc del 28 al 30 d’aquest mes de juny, i comptarà amb un total de 13 espais que es destinaran a les diferents representacions i també a un servei de Taverna i de Punt d’Informació.

Els espais on tindran lloc les representacions són l’Escenari Gran, Molí, Graó, Petits, Espai Solidari, Plaça 1 d’Octubre, Plaça Maria Rúbies, Pista, Roure, La Unió i Tallers

De tots els espectacles, només tres seran de pagament, i tindran un cost de 3 euros (Mobil, de La Guasa Circo Teatro, i les dues representacions de Vida, de Javier Aranda, les localitats dels quals costaran 3 euros).

Les entrades per aquests espectacles de pagament es podran adquirir a l’Ajuntament d'Alpicat i al Punt d'Informació

Circpicat-2

El Circpicat en edicions anteriors - Circpicat

Els orígens del Festival Circpicat
En principi, el que acabaria sent el Festival Circpicat, només havia de ser una activitat d’una jornada, adreçada a fer tallers per als infants del municipi d’Alpicat. La cosa va funcionar, va tenir molta acceptació i l'organització va decidir tornar-ho a provar l’any següent, però afegint a la programació espectacles i activitats que giressin al voltant del món del circ i que s'allargarien durant tot un cap de setmana.

El festival va créixer, es va anar consolidant i va entrar en el panorama de les arts escèniques de Lleida.
Avui és un festival totalment establert al territori, on es pot gaudir d’un cap de setmana d’espectacles de qualitat i una oferta atractiva per al públic familiar.
 

 

Comentarios